Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Slovenská speváčka po odobratí prsníka: Silné FOTO... Ukázala jazvu!

Patrícia Janečková Zobraziť galériu (3)
Patrícia Janečková (Zdroj: Instagram PJ)

OSTRAVA - Nie je žiadnym tajomstvom, že speváčka Patrícia Janečková bojuje s rakovinou. Pred mesiacom musela dokonca podstúpiť mastektómiu, teda odobratie prsného tkaniva. A teraz sa rozhodla v náznakoch ukázať, ako vyzerá jej telo po operácii.

Patrícia Janečková kedysi vyhrala markizácku Talentmániu a v pamäti mnohých zostala ako veľmi nadané malé dievčatko. Dnes je však z nej už dospelá žena...

Slovenská speváčka po odobratí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: profimedia.sk)

A doslova bojuje o svoj život! Vo februári prezradila, že má rakovinu. „Výsledky biopsie preukázali zhubný nádor v prsníku,” netajila pred svojimi fanúšikmi. A rovnako ich informovala aj o tom, že bude musieť podstúpiť mastektómiu. Operácii sa podrobila pred mesiacom. 

Slovenská speváčka po odobratí
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram PJ)

Po niekoľkých týždňoch sa Patrícia rozhodla ukázať, aké stopy na jej tele zanechalo odoperovanie prsného tkaniva. Mastektómia znamená odobratie mliečnej žľazy, zvyčajne aj s celým prsným dvorcom a bradavkou. Podľa zverejnených záberov to vyzerá, že aj Janečková prišla takto kompletne o celý prsník. 

„Statočná a krásna,” povzbudzujú ju v komentároch jej priaznivci, ktorí obdivujú jej guráž. A želajú jej samozrejme skoré uzdravenie. My sa k nim tiež pripájame. 

Viac o téme: Patrícia Janečková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu