Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dráma pri natáčaní seriálu: Hlasný výstrel a... Český spevák OHLUCHOL!

Milan Peroutka mal po výstrele nepočul. Zobraziť galériu (7)
Milan Peroutka mal po výstrele nepočul. (Zdroj: Bohemia MP)

PRAHA - Zľakol sa! Milan Peroutka (31) je známym českým moderátorom, hercom a spevákom. Často sa objavuje najmä v muzikáloch. O to horšie bolo preňho zranenie, ktoré utrpel počas natáčania nového seriálu verejnoprávnej ČT. Na pľaci zaznel hlasný výstrel a... Umelec ohluchol!

Milan Peroutka už v minulosti prezradil, že ešte ako dieťa prišiel na čas o sluch. No teraz sa jeho nočná mora zopakovala. 31-ročný Čech, ktorý je úspešným muzikálovým hercom, doplatil na silný výstrel počas natáčania nového seriálu pre Českú televíziu a nastalo ticho. 

„Matěj Hádek vystrelil a ja som nič nepočul!“ prezradil českému Blesku Peroutka, ktorý urobil chybu, že si na natáčanie nezobral štuple do uší. „Mal som na sebe po prvýkrát špeciálnu nálož a technici ma ubezpečili, že rana nebude veľká. Bola...“ pokračoval herec. Jeho obavy boli o to väčšie, keďže stopercentný sluch potrebuje k svojej práci.

Milan Peroutka donedávna moderoval rannú šou Snídaně s Novou po boku Nikol Čechovej, ktorá aktuálne bojuje v Survivor.
Zobraziť galériu (7)
Milan Peroutka donedávna moderoval rannú šou Snídaně s Novou po boku Nikol Čechovej, ktorá aktuálne bojuje v Survivor.  (Zdroj: Tv Nova)

„Prestal som počuť a mal som hrôzu, čo bude. Hrám v muzikáli Láska nebeská, navyše ma čaká veľká úloha v novom projekte Okno mojej lásky. Všetci ma na pľaci ubezpečovali, že mi odľahne, ale ja som utekal k lekárovi,“ prezradil Milan, ktorý nechcel nechať nič na náhodu, najmä po skúsenostiach z detstva. 

Bubienok, našťastie, nebol prasknutý, no bol vpáčený, čo sa však dalo vyriešiť liekmi. S tým vážnejším problémom však má tiež skúsenosti. Pred piatimi rokmi, keď v šou Tvoje tvář má známý hlas predstavoval Petra Muka, mu bubienok praskol. Hneď potom začal Peroutka spolupracovať s organizáciou Smiling Crocodile, ktorá podporuje deti so sluchovým postihnutím.

VIDEO: Pri spievaní piesne Tančíš sama Milanovi Peroutkovi pred 5 rokmi praskol bubienok

Viac o téme: Milan Peroutka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu