Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Vždy DOKONALÁ Slovenka ukázala FOTO BEZ PRÍKRAS: Fúúú, toto sa často nevidí!

Natália Glosíková Zobraziť galériu (7)
Natália Glosíková (Zdroj: Instagram N.G.)

BRATISLAVA - Ani ona nie je vždy ako zo žurnálu! Natália Glosíková sa do povedomia verejnosti vryla účinkovaním v markizáckej šou Let´s Dance. Od septembra si plní mamičkovské povinnosti, avšak na jej Instagrame by ste márne hľadali fotku, z ktorej nesrší dokonalosť... Až doteraz!

Natália Glosíková je krásna žena, ktorá dbá o svoj zovňajšok. Okrem peknej tváre a výstavnej postavičky zaujme aj štýlovými outfitmi, ktorými mnohé ženy neraz inšpiruje. Nezmenilo sa to ani po narodení dcérky Zairy, ktorú pred svetom neskrýva. Práve naopak. Na svojom Instagrame rada zverejní fotky svojej rozkošnej princezničky, ktoré sú vždy dokonalé.

FOTO: Instagramový profil Natálie Glosíkovej je plný dokonalých záberov. 

Pri prezeraní Natáliinho profilu by mal človek chvíľkami dojem, že je vždy tip-top upravená a všetko má nastajlované ako z časopisu..

V týchto dňoch však Glosíková poriadne prekvapila svojich priateľov a followerov. Na Instagram totiž dala fotku, na ktorej má svoju hrivu zviazanú do drdola, na tvári nemá štipku mejkapu a na prsníku má prisatú odsávačku. Človeku sa pri pohľade na túto všednú maminu až nechce veriť, že to je tá kráska z Let‘s Dance. 

„A takto by ste ma ráno stretli. S dokonalým účesom, mejkapom, outfitom a odsávačkou,” napísala k záberu tmavovláska, ktorá by takéto reálne zábery mohla na sociálnych sieťach zverejňovať aj častejšie. Čo poviete?!

FOTO: Aj Natália Glosíková je len bežný smrteľník :) Táto FOTO je toho dôkazom.

Vždy DOKONALÁ Slovenka ukázala
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Natália Glosíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu