Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Felix Slováček TRPÍ a ZÚRI: Jeho milovaná Lucie má iného... PRACHÁČA!

Felix Slováček a Lucie Gelemová Zobraziť galériu (8)
Felix Slováček a Lucie Gelemová (Zdroj: Jan Zemiar)

PRAHA - Definitívny koniec! Hoci Felix Slováček (78) a jeho mladá milenka Lucie Gelemová (38) oznámili v máji svoj rozchod, pôsobili naďalej dojmom, akoby sa v ich vzťahu nič nezmenilo. Bulvárnym fotografom sa však v týchto dňoch podarilo nafotiť umelkyňu vo chvíli, keď opúšťala hotel v spoločnosti iného muža. Uznávaný hudobník vôbec neskrýva svoj hnev a poriadne pení...

Milostný život 78-ročného saxofonistu Felixa Slováčka nie je vôbec tabu. Verejnosť bola celkom dobre informovaná o nezhodách s ešte stále zákonitou manželkou Dagmar Patrasovou, i o tom, že zhruba 7 rokov mal milenecký pomer s výrazne mladšou maliarkou Lucie Gelemovou. Dvojica sa síce v máji rozišla, ale naďalej pôsobila dojmom, že je ich vzťah mimoriadne vrúcny a sú si dosť blízki. 

VIDEO: Lucie a Felix sa aj napriek oficiálnemu rozchodu naďalej stretávali.

Aj v pondelok si spoločne zašli na obed. O pár hodín neskôr už fotograf Blesku nafotil brunetku v spoločnosti iného muža. Dvojica zamierila do útrob hotela, z ktorého vyšli až na ďalší deň ráno. Keď sa o tom Felix dozvedel, údajne ho takmer porazilo. „Už nie sme kamaráti a Lucie sa musí okamžite vysťahovať z bytu, ktorý platím. Zdôrazňujem, že sa musí vysťahovať hneď. Keď tak neurobí, osobne jej zbalím veci do vriec a vynesiem ich pred ten dom na chodník,” reagoval pre blesk.cz rozčúlený hudobník. 

Slováček zúri aj preto, že svojho soka dohodil Lucii v podstate sám. Keď mala Gelemová nedávno vernisáž, zháňal ľudí, ktorí by si jej obrazy kúpili. Tohto muža, ktorý je údajne Luciiným novým milencom, mu odporučil kamarát. „Párkrát sa s ním už niekde ukázala. Bol som ale presvedčený, že s ním má rande kvôli svojmu maľovaniu a sponzoringu. Zmýlil som sa a už zo seba nenechám robiť idiota,” uzavrel.

Felix Slováček a Lucie Gelemová tvorili pár zhruba sedem rokov.
Zobraziť galériu (8)
Felix Slováček a Lucie Gelemová tvorili pár zhruba sedem rokov.  (Zdroj: Ján Zemiar,)

Viac o téme: Felix SlováčekLucie Gelemová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu