Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Návrat neverného Slováčka k manželke: A dosť! Dcéra ich už má plné zuby!

Patrasová a Slováček so svojimi deťmi v šou Aleša Cibulku Zobraziť galériu (3)
Patrasová a Slováček so svojimi deťmi v šou Aleša Cibulku (Zdroj: TV Barrandov)

PRAHA - Hudobník Felix Slováček prežil pár rokov po boku umelkyne Lucie Gelemovej. S manželkou Dagmar Patrasovou sa nerozviedol a po rozchode sa k nej poslušne vrátil. Dokonca spolu v rozhovoroch nakydali na jeho bývalú milenku. A ich dcéra Anička sa už na to nemôže pozerať!

Felix Slováček už dávnejšie ohlásil rozchod s Luciou Gelemovou, no keď sa prevalilo, že má niekoho iného, začal doslova zúriť. Vrátil sa k manželke Dagmar a spolu poskytli niekoľko rozhovorov, v ktorých jeho bývalú milenku nijako nešetrili. 

Návrat neverného Slováčka k
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Profimedia)

A ich vzájomný vzťah? Ten sa vraj nikdy neskončil. „Viete, Felix v zásade neodišiel. Veď tu bol prakticky každý deň, my sme stále fungovali ako rodina a žiadne reči nás nerozdelili,” uviedla pre Expres.cz Dáda. Ako dodala, nad tým, že by Felixa neprijala naspäť, ani nerozmýšľala.

A tak sviatky strávili pokope aj so svojimi deťmi. „Nielen ja, ale aj naše deti a zvieratá sú radi, že sme zase spolu. Určite sa to v dobrom podpísalo na ich psychike,” rozplývala sa herečka pre Blesk.

Lenže dcéra Anička, ktorá sa živí hudbou a herectvom, to vidí celé inak. Jej slová nesvedčia o žiadnej rodinnej idylke. „Už z nich naozaj nemôžem. Rozhodla som sa od nich verejne dištancovať a k ničomu sa nebudem vyjadrovať. Oni si vôbec neuvedomujú, ako nás to s Felixom poškodzuje,” uviedla aj v mene svojho brata. 

Felix Slováček so svojimi deťmi - synom Felixom a dcérou Annou
Zobraziť galériu (3)
Felix Slováček so svojimi deťmi - synom Felixom a dcérou Annou  (Zdroj: Facebook/Instagram A.S.)

Viac o téme: Felix SlováčekDagmar PatrasováAnna Slováčková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu