Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mladé superstaristky sa utrhli z reťaze: PRISTIHLI ich po žúre… Spité a s CUDZÍMI chlapmi!

PRISTIHLI ich po žúre… Spité a s CUDZÍMI chlapmi! Zobraziť galériu (8)
PRISTIHLI ich po žúre… Spité a s CUDZÍMI chlapmi! (Zdroj: TV Markíza)

BRATISLAVA - No tak tie budú mať čo vysvetľovať! Včera večer sa fanúšikovia SuperStar dočkali ďalšej epizódy šou, kde porotcovia vybrali dvadsiatku najlepších spevákov tejto série. Všetci súťažiaci boli ubytovaní v istom českom hoteli no a ich pobyt sa nezaobišiel bez škandálov!

Len minulý týždeň sme písali o tom, že štáb SuperStar musel žehliť problém s nahnevaným hotelovým hosťom. Dvaja súťažiaci totiž v skorých ranných hodinách trénovali svoje číslo na hotelovej chodbe, čo sa absolútne nepáčilo jednému z ubytovaných hostí. Vyšiel z izby a poriadne im vynadal, čo zachytila aj kamera, pred ktorou mladí speváci skúšali. A aktuálne si niekoľkí z nádejných semifinalistov zavarili na ďalší problém. 

Mladé superstaristky sa utrhli z reťaze: Kamery ich načapali po žúre a na izbe s neznámymi chlapcami! (Zdroj: Tv Markíza)

Mladučkým finalistom sa akosi "zapálili lýtka" a namiesto toho, aby poctivo trénovali, kým sa postavia pred nekompromisnú porotu, sa rozhodli, že lepšou voľbou bude párty. A tá sa zjavne poriadne zvrhla. Niekoľkí súťažiaci, ktorí stále pôsobia ako deti, si dopriali nejaký ten alkohol. No a podľa všetkého zabudli, kde je ich hotelová izba a takisto aj to, s kým ju zdieľajú. V momente, kedy na ich dvere zaklopali kameramani, sa museli poriadne hanbiť. 

Súťažiach štáb pristihol v jednej posteli
Zobraziť galériu (8)
Súťažiach štáb pristihol v jednej posteli  (Zdroj: TV Markíza)

Dve speváčky štáb načapal pritom, ako majú v posteli dvoch cudzích chlapcov a ďalšia... Fúú, tak tá musela byť poriadne opitá! Čo sa štábu televízie Markíza podarilo nakrútiť si môžete pozrieť vo videu vyššie. 

Na izbách sa večer namiesto tréningu popíjalo. A tak to aj ráno vyzeralo...
Zobraziť galériu (8)
Na izbách sa večer namiesto tréningu popíjalo. A tak to aj ráno vyzeralo...  (Zdroj: TV Markíza)

Mladé superstaristky sa utrhli
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: TV Markíza)

Viac o téme: Superstar
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu