Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

TAJNÁ a RÝCHLA SVADBA vdovy (72) po legendárnom Čechovi: Žiadne obrúčky a 86-ročný ženích!

Waldemar Matuška s manželkou Olgou Zobraziť galériu (5)
Waldemar Matuška s manželkou Olgou (Zdroj: profimedia.sk)

FLORIDA - Sú z nich manželia! České média dnes obleteli správy, že vdova po legendárnom spevákovi Waldemarovi Matuškovi (†76) - Olga (72) sa v máji tohto roka vydala. Jej vyvoleným je dlhoročný rodinný priateľ Jiří Planner (86). Ako ich veľký deň vyzeral?

Ubehlo 12 rokov od smrti jedného z najobľúbenejších českých spevákov - Waldemara Matušku, ktorý zomrel na zápal pľúc a zlyhanie srdca na ďalekej Floride, kde s manželkou Olgou od roku 1986 žili. Za veľkou mlákou našiel svoj domov aj spevákov dlhoročný kamarát Jiří Planner. 

Rodiny Waldmera a Jiřího spolu dobre vychádzali. A nezmenilo sa to ani po spevákovej smrti. A dnes sú dokonca z jeho manželky a dobrého kamaráta manželia. 

Olga Matušková na lásku nezanevrela.
Zobraziť galériu (5)
Olga Matušková na lásku nezanevrela.  (Zdroj: profimedia.sk)

Ako vdova po spevákovi prezradila, s Jiřím sa začali zbližovať v čase, keď obaja prišli o svoje životné lásky. Ona o Waldemara, Jiří o manželku Janu. Ich priateľstvo sa postupne menilo na lásku a pred dvoma rokmi sa zasnúbili. „Myslela som si, že to je len zo srandy. Tak ma to vlastne hneď rozosmialo. Pri ňom človek často nevie, kedy vtipkuje,” uviedla v rozhovore pre blesk.cz Olga. Ako aktuálne vyšlo najavo, svoj vzťah už v máji tohto roka spečatili svadbou.  

„Sami sme neverili, že sme sa vzali,” povedala na margo ich veľkého dňa niekdajšia speváčka. Svadba podľa jej slov prebehla rýchlo. „Až tak sme sa ponáhľali, že sme si doma zabudli aj obrúčky a mobily. Takže nemáme ani žiadne fotky,” uzavrela a dodala, že aj napriek tomu bol tento okamih krásny. Nuž, veľa šťastia novomanželom!

Viac o téme: Waldemar MatuškaOlga MatuškováJiří Planner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu