Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Slovenský komik je OTCOM: Komplikácie? Pôrod musel tajiť!

Jakub Lužina je otcom. Zobraziť galériu (4)
Jakub Lužina je otcom. (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA - Radosť a obavy! Obľúbený slovenský stand-up komik Jakub Lužina má za sebou pomerne náročné dni. Ako vyšlo najavo, v utorok mu jeho sympatická manželka Ivana porodila synčeka, ktorému dali meno Artur. Ako dvojica prezradila, jeho príchod na svet nebol celkom bez problémov.

„Stalo sa to. 12. 8. 2021 som sa stal najšťastnejším v živote. Bolo to kus zložitejšie, ako malo byť,” priznal Jakub, ktorý nezabudol poďakovať lekárke Alexandre Mamovej, ktorá je na sociálnych sieťach známa pod influencerským menom doubletrouble a pričinila sa o to, že komikov synček Artur aj manželka Ivana sú v poriadku. 

Pod fotkou s narodeným synčekom sa Lužinovi kopili odkazy od fanúšikov a kamarátov. Nadšenie neskryvali napríklad Veronika a Sajfa Cifrovci, či Dominika Kavaschová a Fero Joke. 

„Lásky, ďakujem vám za všetky blahoželania. Ja viem, že sa to stalo už v utorok, ale musel som to držať v tajnosti, keďže nie všetci boli v poriadku. Ale už sú,” prezradil neskôr v príbehoch Lužina, ktorý si práve dnes odviezol už svoju polovičku a ich krásneho synčeka konečne domov. 

Spoločnou fotkou sa na Instagrame pochválila aj novopečená mamička. „Mladý pán tiež rád chodí v predstihu ako jeho tato. A rovnako sa aj tvári na fotkách,” reagovala Ivana, ktorá sa zároveň ponúkla, že ak by to Sáre Cifrovej so synom Kristíny Tormovej nevyšlo, tak ich Artur je ďalším nádejným ženíchom v poradí. 

Viac o téme: Jakub Lužina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu