Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Ľudská ZLOBA nemá hraníc: Synčekovi známeho Slováka priali SMRŤ!

Jakub Lužina Zobraziť galériu (3)
Jakub Lužina (Zdroj: TV Joj)

BRATISLAVA - Z toho vám príde nevoľno! Mnohé známe osobnosti sú si dobre vedomé toho, že popularita so sebou nesie aj negatívne stránky. Navyše, nedá sa páčiť všetkým. Niektorí ľudia sú však schopní takých zverstiev, že rozum normálneho človeka to nedokáže pochopiť. Poriadne šokujúcu skúsenosť s hejtermi má napríklad aj stand-up komik Jakub Lužina.

Partičku, ktorá momentálne na obrazovkách Jojky predvádza svoje kulinárske schopnosti, tvoria slovenskí stand-up komici. Ako prvá sa predviedla Simona Salátová, ktorá u seba pohostila svojho frajera, ktorým je Joe Trendy, i kolegov Fuča, Bekima a Kuba Lužinu. 

V jojkárskej relácii Bez servítky momentálne hviezdia stand-up komici.
Zobraziť galériu (3)
V jojkárskej relácii Bez servítky momentálne hviezdia stand-up komici.  (Zdroj: TV Joj)

Pätica si spoločné stretnutia užíva a pred kamerami nie je núdza o vtipné momenty. Počas pondelkovej večere však prišla reč aj na vážnejšie témy. Komici sa totiž podelili o svoje skúsenosti s hejtermi. Simona prezradila, že neprajníci najnovšie okrem jej postavy komentujú aj jej zuby. „Áno, som normálny človek a trápi ma občas to, že si ľudia do mňa kopnú,” povedala k tomu komička. 

O svoje skúsenosti sa s divákmi podelili napokon aj jej kolegovia. „Som zavesil fotku, že sa mi narodil syn. Dobrý deň, toto je môj syn, narodil sa včera, má dva dni. A bol pod tým komentár - dúfam, že zdochne, liberálny buzerant,” prezradil Lužina. „Kto sa v dnešnej dobe nestretáva s hejtom?” dodal.

S nechutnými a necitlivými komentármi sa stretol aj Bekim. „Neriešim to. Niekedy sa len zamyslím, ako dokáže byť niekto tak zlý,” povedal k tomu zabávač a moderátor, ktorý je pripútaný na invalidný vozík. To, s akým hejtom sa stretol, sa dozviete vo videu. 

VIDEO: Stand-up komici sa podelili o svoje skúsenosti s hejtermi. 

Slovenskí stand-up komici prehovorili o svojich skúsenostiach s hejtermi (Zdroj: TV Joj)

Viac o téme: Bez servítkyJakub Lužina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu