Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Dva roky od svadby Rytmusa a Jasminy: PRAVDA o tom, čo sa deje u nich doma!

Patrik Rytmus Vrbovský a Jasmina Alagič sú manželia dva roky. Zobraziť galériu (7)
Patrik Rytmus Vrbovský a Jasmina Alagič sú manželia dva roky. (Zdroj: Instagram J.A.)

BRATISLAVA - Stále sa veľmi milujú! Od rozprávkovej svadby Jasminy Alagič a Patrika Vrbovského ubehli dva roky. A hoci mnohé páry aj krátko po svadbe čelia rôznym hádkam či nezhodám, vyzerá to tak, že tento prominentný pár je výnimkou. Moderátorka šou Česko Slovensko má talent nám prezradila, aký je ich recept na harmonický vzťah!

Kdekoľvek sa Jasmina Alagič Vrbovská objaví, rozdáva na všetky strany pozitívnu energiu a šťastné úsmevy. Inak to nebolo ani tohtotýždňovej tlačovej konferencii televízie Joj, kde ako moderátorka šou Česko Slovensko má talent nemohla chýbať. 

Galéria: FOTOGALÉRIA z tlačovej konferencie Televízie Joj

Zaujímalo nás, ako sa Jasmina s úlohou moderátorky popasovala a či boli momenty, keď oľutovala, že túto ponuku prijala. „Nikdy. Talent bol pre mňa splneným snom. Od začiatku do konca som tam mohla byť za mňa - za Jasminu, ktorá miluje sa rozprávať s ľuďmi, ktorá miluje s ľuďmi zdieľať ich emócie. Bolo krásne v prípade nervóznych súťažiacich otáčať tie emócie smerom k tomu, aby boli na seba hrdí už pred tým, než tam idú. Pretože si myslím, že to naozaj chce obrovskú dávku odvahu postaviť sa pred takéto množstvo ľudí a úžasnú porotu,” povedala nám k tomu Alagič. Pre mnohých súťažiacich tak bola nepochybne veľkou oporou. 

VIDEO: Upútavka na šou Česko Slovensko má talent. 

Upútavka na šou Česko Slovensko má talent (Zdroj: TV Joj)

Sympatickej moderátorky sme sa pýtali aj na súkromie. Na instagrame pôsobia spolu s manželom Patrikom a synčekom Sanelom ako dokonalá rodinka. A vyzerá to tak, že Jasmina svoj pozitívny prístup k životu prenáša do každého vzťahu, vrátane toho manželského. Ako nám prezradila, s raperom sa vôbec nehádajú.

„Stáva sa, že ľudia sú zamilovaní na začiatku, potom tá prvotná zamilovanosť opadne, potom príde rešpekt a sme – dobre, kamaráti. Ale to je pre mňa, že ee. Ja chcem byť dobrá kamarátka, určite sa rešpektujme, ale stále sa milujme,” poznamenala kráska a pridala aj ich recept na fungujúci vzťah. „Všetko to je o tom, čo pre toho človeka každý deň urobíš. A nemá to byť pre teba niečo, že - Kokos, povedal som jej niečo pekné? Zavolala som mu? Má to byť niečo prirodzené, že sa o toho druhého staráš. Žena o muža, muž o ženu. Po všetkých stránkach. A myslím si, že keď na to nezabúdaš každý deň a ide to z tvojho vnútra, tak vzájomne tým napĺňate svoje duše a vtedy prichádza to, že tá láska nemusí opadnúť a vie rásť,” prezradila Jasmina. Tá si je vedomá toho, že mnohí majú fungujúce vzťahy, ktoré fungujú viac rokov, než ten ich. „Toto je ale ten náš vzorec, ktorý my aplikujeme a takto by sme chceli podľa neho žiť,” uzavrela. 

Akou je Jasmina maminou a čo ju na materstve prekvapilo, sa dozviete v rozhovore. 

VIDEO: Rozhovor s Jasminou Alagič Vrbovskou. 

Rozhovor s Jasminou Alagič Vrbovskou (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Patrik Rytmus VrbovskýJasmina AlagičJasmina Alagič Vrbovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu