Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Zásnuby po 7 rokoch, ale… Namiesto svadby ROZCHOD: Slovenský herec má už inú!

Lukáš Frlajs a jeho snúbenica viac netvoria pár. Zobraziť galériu (8)
Lukáš Frlajs a jeho snúbenica viac netvoria pár.

BRATISLAVA - Pred štyrmi rokmi sme na Topkách informovali o kurióznych zásnubách mladého slovenského herca. Hlavná postava z pokračovania Perinbaby, Lukáš Frlajs (30), požiadal svoju priateľku o ruku po tom, čo z rádia započul znamenie. Namiesto plánovania svadby sa však dvojica rozišla. A obaja už majú nové polovičky!

Lukáš Frlajs a jeho expriateľka Barbora Vincúrová sa zasnúbili v roku 2017 po siedmich rokoch vzťahu. Ako vtedy prezradil, k vážnemu životnému kroku sa dostal pomerne kuriózne. „Sedeli sme v aute, počúvali sme rádio a ja som povedal, že keď ďalšiu zahrajú od Linkin Park, tak zajtra kupujem prsteň. Potom ďalší deň som išiel, kúpil som prsteň, zobral som ju, nech si vyberie, aký,“ priznal Lukáš.


Kuriózne zásnuby slovenského herca: Neuveríte!


Idylka však dvojici dlho nevydržala a namiesto plánovania svadby sa snúbenci rozišli. Pár netvoria už minimálne od konca minulého roka. Svedčia o tom fotky, ktorými sa jeho bývalá chváli na sociálnej sieti Instagram. Zimnú dovolenku totiž trávila už v spoločnosti iného muža, s ktorým si hrkúta dodnes. No ani Lukáš dlho nezaháľal. Novú polovičku dokonca stihol predstaviť už aj v spoločnosti. 

V utorok večer sa totiž konala slávnostná premiéra filmu Space Jam, no a namiesto brunetky, ktorú doposiaľ verejnosť evidovala, priviedol sympatickú plavovlásku. Ako sa nám podarilo zistiť, neznáma kráska, ktorá aktuálne figuruje v hercovom živote, je 26-ročná veterinárka Hedviga. Tá sa svojou novou láskou už pýši aj na svojom instagramovom profile. 

Lukáš Frlajs priviedol do spoločnosti novú priateľku.
Zobraziť galériu (8)
Lukáš Frlajs priviedol do spoločnosti novú priateľku.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Lukáš Frlajs tvorí pár s 26-ročnou veterinárkou Hedvigou.
Zobraziť galériu (8)
Lukáš Frlajs tvorí pár s 26-ročnou veterinárkou Hedvigou.  (Zdroj: Ján Zemiar)

Viac o téme: Lukáš Frlajs
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu