Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Andrea, to myslíš vážne?! Dokonalá Verešová si retušovala fotku: Domrvila to a potom...

Andrea Verešová Zobraziť galériu (4)
Andrea Verešová (Zdroj: Instagram AV)

SEYCHELY - Andreu Verešovú mnohí pokladajú za najkrajšiu slovenskú modelku a vnímajú ju ako dokonalú ženu. Zdá sa však, že ona na sebe predsa len vidí nejaké chybičky. Pokúsila sa totiž upraviť si fotku. No nedopadlo to podľa predstáv a potom... Ach!

Hovorí sa, že ženy so sebou nikdy nie sú spokojné. A zdá sa, že sa to týka aj tých, ktoré ostatní pokladajú za bohyne dokonalosti. 

Galéria: Andrea Verešová

Andrea Verešová v nedeľu večer prekvapila príspevkom, v ktorom spomenula kritiku na svoju osobu. „Tak tu padla sťažnosť na moje lýtka. Tak som sa rozhodla začať na nich pracovať, aby som ich poriadne napumpovala. Čaká má ďalší výšľap do hôr,” uviedla modelka. 

Lenže zdá sa, že všetko bolo inak. Najprv sa ozvala istá žena, že nešlo o kritiku Andreinho tela, ale retuše. A nakoniec sa ozval aj samotný "páchateľ". „Skôr padla len poznámka na smiešnu úpravu nôh pri príspevku z rána. Jedna nôžka bola tenšia ako ruka a mala zvláštne hrbole. Nič viac,” napísal. 

Andrea, to myslíš vážne?!
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram AV)

No Andrei sa ani toto jeho vysvetlenie nepáčilo a tak trochu mu naložila. „Ako vidieť, ste veľmi pozorné stvorenie. Je zrejmé, že vaše "lachtanie" krivky sú za každých okolností dokonalé,” vyhlásila modelka s narážkou na meno, ktoré dotyčný fotograf a retušér použil na sieti Instagram. 

Ten sa ale neurazil, dokonca slovenskej modelke zložil obrovský kompliment. „Andrea, máte krásne telo. Ako retušér som vaše fotografie občas upravoval a nikdy nebolo potrebné akokoľvek zasahovať. Tie vaše úpravy sú často viditeľné a sú hlavne úplne zbytočné,” tvrdí. 

Andrea však na kritiku retuše reagovala proste tak, že pôvodný príspevok vymazala a nahradila ho iným, kde sa posťažovala, že sa niekomu nepáčili jej lýtka. Načo toľké klamstvá? 

Andrea Verešová pôvodnú fotografiu zo svojho profilu vymazala.
Zobraziť galériu (4)
Andrea Verešová pôvodnú fotografiu zo svojho profilu vymazala.  (Zdroj: Instagram LL)

Podľa odborníka Andrea upravovala aj druhú fotografiu.
Zobraziť galériu (4)
Podľa odborníka Andrea upravovala aj druhú fotografiu.  (Zdroj: Instagram LL)

 

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu