Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Verešová je PRIPRAVENÁ na dcérinho FRAJERA: Má tam veľkú posteľ!

Andrea Verešová s dcérou Vanessou Zobraziť galériu (3)
Andrea Verešová s dcérou Vanessou (Zdroj: Instagram AV)

PRAHA - Modelka Andrea Verešová má doma už pomerne veľké deti. Dcéra Vanessa má 15 rokov a syn Daniel 13. A tak sa už blíži téma prvých lások... Bývalá miss je však už na všetko pripravená!

Andrea Verešová si na najnovšie fotenie svojej značky prizvala aj dcéru Vanessu. Tá má 15 rokov a rastie z nej pôvabná slečna. 

Verešová je PRIPRAVENÁ na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram AV)

Okrem nej má modelka ešte 13-ročného syna Daniela. „Aj keď vyzeráme ako rodina zo žurnálu, tak mi niekedy vedia rupnúť nervy,” priznala Andrea pre extra.cz. A hneď pridala aj radu, ako si to doma nastaviť. „Je dobré mať rešpekt, pretože sú isté hranice, ktoré by sa nemali prekračovať, a ja hovorím, že u detí je to podobné ako u zvieratiek. Do určitého času by sa mali naučiť pravidlá a hranice, aby potom vedeli, čo sa patrí a mali vzorce slušného správania,” vyhlásila brunetka. 

Zdá sa však, že ohľadom prípadného nápadníka svojej dcéry by prísna vôbec nebola. „Zatiaľ sme to neriešili, ale všetko je raz po prvýkrát. Prvé fotenie, prvá kampaň a na tú prvú lásku som veľmi zvedavá a teším sa na to,” uviedla s úsmevom. To však nebolo všetko! 

Ako Verešová doplnila, Vanesse aktuálne zariaďovali novú izbu. „Má tam veľkú posteľ, takže keď k tomu príde, tak je pripravená na návštevu, to už jej potom nebudeme môcť niečo veľmi zakazovať,” vyjadrila sa Andrea. 

Verešová je PRIPRAVENÁ na
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram AV)

Viac o téme: Andrea Verešová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu