Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Twiinska Nízlová je oficiálne rozvedená: Na súde ani nebola a… Čaká ju ďalšia veľká ZMENA!

Veronika Nízlová a Tomáš Krúpa sú už oficiálne rozvedení. Zobraziť galériu (5)
Veronika Nízlová a Tomáš Krúpa sú už oficiálne rozvedení. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Koncom mája Veronika Nízlová (34) a jej manžel Tomáš Krúpa (36) šokovali, keď oznámili, že po 5 rokoch manželstva je koniec. A podľa našich informácií je ich vzťah ukončený už aj oficiálne. Rozvod prebehol ešte v decembri, speváčka na súde ani nebola a... Teraz ju čaká ďalšia veľká zmena!

O rozchode ako prvý informoval Veronikin manžel Tomáš Krúpa. Koncom mája minulého roka to priznal na sociálnej sieti Instagram. „Zazvonil zvonec a našej láske je koniec. Ďakujem Veronike za spoločné roky a prajem jej veľa šťastia,“ uviedol stroho v popise k spoločnej fotke. 

Galéria: Veronika Nízlová a Tomáš Krúpa

Speváčka krach vzťahu priznala, no nijako obsiahlejšie sa k nemu nevyjadrovala. „Aj ja ďakujem za spoločné roky a dúfam, že každý nájdeme svoje šťastie,“ povedala pre Topky.sk Veronika. Nám sa podarilo zistiť, že expartneri boli v tom čase od seba už 2 mesiace a rovnako dlho spolu už nebývali.


Sexi Twiinska sa rozišla s manželom: ROZVOD po necelých 5 rokoch!


O chvíľu to bude teda rok, čo sú rozídení... A tak nás zaujímalo, ako to vyzerá s rozvodom. No a ako nám brunetka priznala, ten majú už za sebou. „Rozvod bol ešte v decembri a prebehol veľmi rýchlo,“ priznala pre Topky.sk Nízlová. Veronika podľa našich informácií na súde ani nebola, poslala len svoju právničku. 

No a čoskoro ju čaká ďalšia veľká zmena. Speváčka sa netají tým, že sa chce zbaviť mena po exmanželovi a nechať si len svoje dievčenské priezvisko. Po rozvode to však kvôli odchodu do Talianska nestihla, a tak ju vybavovanie čaká po návrate na Slovensko. 

Viac o téme: Veronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu