Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Sexi Twiinska po ROZVODE: Posledná bodka... Exmanžela úplne vymazala zo svojho života!

Veroniku Nízlovú s exmanželom už nič nespája. Zobraziť galériu (2)
Veroniku Nízlovú s exmanželom už nič nespája. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Bolo veľkým prekvapením, keď pred rokom manžel Twiinsky Veroniky Nízlovej (34) oznámil, že po piatich rokoch je koniec. Dvojica sa rozviedla o 7 mesiacov neskôr. No a speváčka sa rozhodla pre radikálny krok. Toto je posledná bodka - exmanžela úplne vymazala zo svojho života!

VIDEO: Pozrite si ako TWiiNS-ky spievali v roku 1996

Twiins 1996


Sexi Twiinska sa rozišla s manželom: ROZVOD po necelých 5 rokoch!


Veronika Nízlová z dua TWiiNS sa vydávala v septembri 2015. No po necelých piatich rokoch prišiel koniec. S pravdou vyšiel von jej manžel Tomáš na sociálnej sieti Instagram. „Zazvonil zvonec a našej láske je koniec. Ďakujem Veronike za spoločné roky a prajem jej veľa šťastia,“ napísal k spoločnej fotke. Speváčka sa k rozchodu vyjadrila až pre nás. „Aj ja ďakujem za spoločné roky a dúfam, že každý nájdeme svoje šťastie,“ povedala. 

Galéria: Veronika Nízlová a Tomáš Krúpa

Odvtedy uplynul už takmer rok a zatiaľ čo sa Tomáš chváli fotkami s novou priateľkou, Veronika si užíva slobodu u svojej sestry v talianskom Neapole. No a za 12 mesiacov sa od svojho ex stihla úplne odstrihnúť. Ako sme vo februári informovali, ešte koncom roka 2020 prebehol rozvod. „Rozvod bol ešte v decembri a prebehol veľmi rýchlo,“ priznala pre Topky.sk. 


Twiinska Nízlová je oficiálne rozvedená: Na súde ani nebola a... Čaká ju ďalšia veľká ZMENA!


Už vtedy plánovala, že sa zbaví priezviska po exmanželovi a vráti sa k dievčenskému menu. Musela však počkať na uvoľnenie protipandemických opatrení, aby sa z Talianska mohla vrátiť na Slovensko. No a v týchto dňoch za svojím 5-ročným manželstvom dala definitívnu bodku. Na Instagrame sa pochválila novým občianskym preukazom, kde už priezvisko „Krúpa“ nefiguruje. Z Veroniky je opäť slečna Nízlová. 

„Ja som si najprv požiadala o zmenu, ale pomerne dlho som čakala, kým som dostala rozhodnutie,“ dozvedeli sme sa od speváčky. Matriky totiž v uplynulých mesiacoch pracovali v obmedzenom režime. „Niekedy koncom marca som dostala vyrozumenie, tak keď som začiatkom apríla letela domov, hneď som si dávala robiť nové doklady,“ prezradila nám Veronika. 

Na občianskom preukaze má Veronika už len priezvisko Nízlová.
Zobraziť galériu (2)
Na občianskom preukaze má Veronika už len priezvisko Nízlová.  (Zdroj: Instagram V.N.)

Viac o téme: Veronika Nízlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu