Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Najhorší mikulášky darček: TOTO keď Evelyn zbadala... Dve hodiny som revala!

Evelyn dostala na Mikuláša ten najhorší darček! Zobraziť galériu (5)
Evelyn dostala na Mikuláša ten najhorší darček! (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Neexistuje snáď žiadne dieťa, ktoré by sa netešilo na deň sv. Mikuláša a voňavý balíček plný dobrôt si doma od svojich milovaných často nájdu aj tí, ktorí už sú dávno dospelí. Ale možno by ste ani netušili, ako ľahko sa dá táto pekná tradícia pokaziť. A to nehovoríme o uhlí...

Evelyn o sviatočnom trapase prehovorila na markizáckej Farme. Tam sa súťažiacich pýtala, aký najhorší či najčudnejší vianočný darček v minulosti dostali. No a kým jej stihli odpovedať, prehovorila z vlastnej skúsenosti. „Ja som raz dala frajerovej starkej darček. A o rok na to sme slávili a ona mi dala ten istý, ktorý som jej dala ja. Normálne zrecyklovala ten darček. A teraz ja som pod tým stromčekom a tvárim sa prekvapene," zaspomínala si, pričom poriadne rozosmiala aj farmárov. 

Galéria: Eva Evelyn Kramerová
Tento vianočný zážitok však z fleku porazila historka o tom, čo sa jej stalo na Mikuláša. Tak ako väčšina ľudí, aj ona čakala, že jej Mikuláš priniesie sladkosti, ovocie - skrátka niečo, na čom si bude môcť pochutnať. Niekto z rodiny si však pomyslel, že nič také nepotrebuje. Práve naopak. „Raz som dostala náplaste na chudnutie namiesto sladkostí," vyhlásila moderátorka. 

Evelyn dostala od Mikuláša náplaste na chudnutie.
Zobraziť galériu (5)
Evelyn dostala od Mikuláša náplaste na chudnutie.  (Zdroj: Instagram EK)

No a ako by sa dalo očakávať, radosť veru nemala. „A bolo to od rodinnej príslušníčky. Revala som asi dve hodiny. Lebo som proste chcela sladkosti. A jediná som nedostala, Je toto život," dodala Evelyn. A čo vy? Dostali ste na Vianoce či Mikuláša, ktorý vám namiesto potešenia priniesol ľútosť? 

Viac o téme: Eva Evelyn Kramerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu