Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Drsná DOHRA prešľapu v Televíznych novinách: Moderátora sťahujú z obrazovky!

Moderátor Petr Suchoň na svoj skrat v Televíznych novinách doplatil. Zobraziť galériu (4)
Moderátor Petr Suchoň na svoj skrat v Televíznych novinách doplatil. (Zdroj: Tv Nova)

PRAHA - Včera sme na Topkách informovali o skrate moderátora Televíznych novinách českej Novy Petra Suchoňa (36). Neudržal svoje emócie a v priamom prenose sa pustil do šéfa Českej lekárskej komory Milana Kubku. Televízia sľubovala vyvodenie dôsledkov... A známa tvár svoj trest už pozná!

Ako sme na Topkách informovali, moderátor sa do šéfa Českej lekárskej komory pustil hneď v úvode rozhovoru. Najprv sa ho totiž opýtal, ako vetu, ktorú nedávno povedal, reálne myslel. „Pán prezident, ešte k vášmu vyjadreniu v skratke: Lekári padajú na hubu a ľudia si chodia kupovať biomrkvu. To ste ako mysleli?“ opýtala sa tvár z Tv Nova. 


Skrat moderátora v Televíznych novinách: Pustil sa do šéfa lekárskej komory... Budú vyvodené dôsledky!


Vysvetlenie od Milana Kubku mu však nestačilo a tak, ako rozhovor začal, tak aj pokračoval. Stále spomínal biomrkvu a trhy na pražskej náplavke, na ktoré šéf lekárskej komory narážal. Ani ďalší argument od odborníka mu nestačil, skákal mu do reči a na jeho odpovede ostro reagoval. Po odvysielaní správ sa na sociálnych sieťach rozbehla veľká diskusia, v ktorej boli diváci Suchoňovým výstupom pobúrení. 

Petr Suchoň za svoj skrat v Televíznych novinách doplatil.
Zobraziť galériu (4)
Petr Suchoň za svoj skrat v Televíznych novinách doplatil.  (Zdroj: Tv Nova)

Televízia vtedy sľubovala vyvodenie dôsledkov. „Ide o zlyhanie moderátora, ktorý nedodržal základné novinárske pravidlá. Budú z toho vyvodené dôsledky. V mene redakcie spravodajstva sa za túto poľutovaniahodnú vec pánovi Kubkovi aj všetkým divákom ospravedlňujem,“ uviedol riaditeľ spravodajstva a publicistiky Tv Nova Kamil Houska. 

No a ako informujú české médiá, trest pre temperamentného moderátora je už známy. Nova Petra Suchoňa stiahla z obrazovky. „Potvrdzujeme, že Petra Suchoňa diváci v Televíznych novinách nejaký čas neuvidia,“ povedal Blesku hovorca televízie Vojtěch Boháček. Moderátor tak na svoj chvíľkový skrat, za ktorý sa už stihol aj ospravedlniť, napokon naozaj doplatil.

Šéf Českej lekárskej komory Milan Kubek ospravedlnenie od moderátora prijal.
Zobraziť galériu (4)
Šéf Českej lekárskej komory Milan Kubek ospravedlnenie od moderátora prijal.  (Zdroj: Tv Nova)

Viac o téme: Televízne noviny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu