Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Prasklo súkromné tajomstvo našej prezidentky: TOTO by ste o nej nikdy nepovedali!

Prezidentka SR Zuzana Čaputová Zobraziť galériu (4)
Prezidentka SR Zuzana Čaputová (Zdroj: TASR - Martin Baumann)

BRATISLAVA - Zuzana Čaputová si získala srdcia mnohých Slovákov. Na väčšinu z nich pôsobí mimoriadne príjemne - má perfektné vystupovanie, obrovskú dávku charizmy a vždy je dokonale upravená. Lenže ako sa ukázalo, vo svojom vnútri je predsa len žena ako každá iná. Ani hlave nášho štátu nie je ľahostajný jej zovňajšok!

Meno Maroš Molnár je známe najmä športovým nadšencom a televíznym divákom, do povedomia verejnosti sa dostal vďaka šou Extrémne premeny. Pod jeho taktovkou zhodili nadváhu už desiatky ľudí majúcich problémy s obezitou. V rámci svojej práce sa v bežnom živote, samozrejme, venuje klientom aj prostredníctvom súkromných tréningov. No a ako sa najnovšie ukázalo, medzi jeho zverencov patrí aj naša prezidentka. 

Galéria: Zuzana Čaputová

Maroš Molnár z Extrémnych premien je osobným trénerom Zuzany Čaputovej
Zobraziť galériu (4)
Maroš Molnár z Extrémnych premien je osobným trénerom Zuzany Čaputovej  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Túto informáciu priniesol cas.sk, potvrdil ju samotný Molnár. „Ja sa k tomu ani nemôžem vyjadrovať. Máme takú dohodu, že o klientoch sa nevyjadrujem,“ zahmlieval na úvod, no napokon sa predsa len rozhovoril a priznal, ako to je. „My sa dohadujeme vždy podľa jej povinností, ako by sme mohli. Tá spolupráca bola úplne v začiatkoch a hľadali sme cestu, ako ten tréningový proces nastaviť čo najkvalitnejšie a najlepšie," uviedol, no z jeho ďalších slov vyplýval, že ich spolupráca sa kvôli aktuálnej situácii na nejaký čas pozastavila. 

Prezidentka Zuzana Čaputová v súkromí pracuje aj na svojej postave. Jej trénerom je Maroš Molnár
Zobraziť galériu (4)
Prezidentka Zuzana Čaputová v súkromí pracuje aj na svojej postave. Jej trénerom je Maroš Molnár  (Zdroj: TASR – Jakub Kotian )

„Ale, bohužiaľ, má teraz asi veľa práce s tou koronou, tak ja s ničím nerátam. Ak bude chcieť pokračovať, tak ma osloví a ja budem veľmi rád, že s ňou budem ďalej pokračovať,“ dodal sympatický tréner, ktorý má medzi svojou klientelou skutočný klenot, čo možno mnohých prekvapí. Preda len, viete si predstaviť vždy dokonale upravenú Zuzanu Čaputovú robiť kliky, či cvičiť s náradním a spotenou tvárou? Znie to rozhodne zaujímavo!

Viac o téme: Zuzana ČaputováMaroš Molnár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu