Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Definitívny koniec: Kruté bolesti, nezastaviteľný plač a ďalší zásah sanitky... Tento farmár sa už nevráti!

Kruté bolesti, nezastaviteľný plač a ďalší zásah sanitky! Zobraziť galériu (7)
Kruté bolesti, nezastaviteľný plač a ďalší zásah sanitky!

BRATISLAVA - Len včera sme na Topkách písali o tom, že na markizáckej Farme opäť zasahovali zdravotníci. Z upútavky na poslednú časť bolo zrejmé, že problémy opäť dobehli Adama, ktorý skončil v nemocnici už v polovici septembra. Vtedy ho do rúk lekárov vyhnalo zvracanie krvi, tentokrát už mal také bolesti, že nevedel ani chodiť...

Adamovi bolo mimoriadne zle počas celého dňa a sťažoval sa na bolesti. Situácia sa postupne zhoršovala. Keď prišla na statok Evelyn, mladý Bratislavčan dokonca nebol schopný ani sedieť pri spoločnom stole. Moderátorku prerušil a spýtal sa, či by si nemohol ísť ľahnúť s tým, že ho trápi oblička. Keď k jeho odchodu privolila, do postele sa doslova vliekol a bolo vidno, že každý krok mu spôsobuje veľké utrpenie. 

Galéria: Jedného z farmárov skolili veľké zdravotné ťažkosti
Evelyn Adama povolala až k voľbe duelanta, no Adamovi oddych v posteli nepomohol. Jeho nešťastné kolegyne Monika a Katka teda bežali do spovednice, aby štáb požiadali o zásah lekárov. Tí pre Adama nemali dobré správy a potvrdili to, čo on sám už beztak tušil. A síce, že ak bude musieť ísť do nemocnice, na statok sa už nevráti. „On pravdepodobne už nebude mať šancu vrátiť sa späť,” vyjadril sa jeden zo zdravotníkov. 

Adama zasiahli neskutočné bolesti.
Zobraziť galériu (7)
Adama zasiahli neskutočné bolesti.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Pri odchode mu museli pomáhať záchranári
Zobraziť galériu (7)
Pri odchode mu museli pomáhať záchranári  (Zdroj: TV MARKÍZA)

No a tak sa aj stalo. Adam musel svoj boj o rozprávkovú výhru vzdať. Obrovské bolesti už nedokázal zniesť, a tak zdravotníci zavolali sanitku. „Zdravie je prvoradé, preto som sa tak rozhodol. Že musím odísť, lebo ma to naozaj bolí a nedokážem vydržať tú bolesť. Ja to nevydržím. Nie som ženou, ale ževraj to prirovnávajú k tomu, keď žena rodí. Naozaj mám chuť sa škriabať po stene, zaryť si nechty do steny a cítiť inú bolesť, aby som túto bolesť necítil,” plakal Adam pred kamerou.  

Adam sa ledva držal na vlastných nohách
Zobraziť galériu (7)
Adam sa ledva držal na vlastných nohách  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Jeho odchod slzami zalial aj ostatných farmárov. Celú situáciu najťažšie znášali Xénia, Monika, Anička a Katka. Práve tieto dievčatá mladý Bratislavčan označil ako svoju najväčšiu výhru, čo si zo šou mohol odniesť. „Za vás štyri som vážne vďačný. Ja som vyhral vás. Idem nakoniec šťastný odtiaľto. S bolesťou, ale šťastný,” povedal svojim babám na záver. Mal však pravdu. Zdravie je skutočne prvoradé a snáď sa jeho stav zlepší a tie komplikácie sa už viac nebudú opakovať. 

Dievčatá odchod ich kamaráta mimoriadne vzal
Zobraziť galériu (7)
Dievčatá odchod ich kamaráta mimoriadne vzal  (Zdroj: TV MARKÍZA)

V slzách bol aj samotný Adam Tomek
Zobraziť galériu (7)
V slzách bol aj samotný Adam Tomek  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Farma 12Adam Tomek
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu