Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Plačková po vyhlásení výsledkov Social Awards: S takýmto výsledkom nerátala… Spustila plač!

Zuzana Plačková sa po oznámení výsledkov rozplakala. Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková sa po oznámení výsledkov rozplakala. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - V utorok večer sa konal galavečer historicky prvého ročníka Social Awards Slovakia. Kvôli prísnym opatreniam sa nemohol konať naživo, ale ocenenia víťazom sa odovzdávali v dokrútkach. Keď sa výsledky dozvedela Zuzana Plačková (29), spustila plač... S týmto vôbec nerátala!

Zuzana Plačková patrí k najvplyvnejším influencerom na slovenskej scéne. Niet preto divu, že sa objavila aj medzi nomináciami v prvom ročníku ankety Social Awards Slovakia. Jej meno figurovalo v kategórii No Limits, keďže svojím lifestylovým profilom nezapadala do žiadnej z ďalších kategórií. 

Galéria: Zuzana Plačková si rada užíva luxus

Galavečer v utorok večer odvysielala televízia Markíza na svojom webe. Pôvodne malo ísť o živý prenos s moderátormi Veronikou Cifrovou Ostrihoňovou a Matejom Sajfom Cifrom. Kvôli nepriaznivej situácii okolo koronavírusu sa však nakoniec program vysielal zo záznamu. 


Skončili: Šokujúce rozhodnutie Sajfu a Veroniky Cifrovej... Vzdali sa obrovskej prestíže!


Všetky odovzdávania cien tak prebehli už v uplynulých dňoch. Víťazov jednotlivých kategórií nahnali pred kamery so zámienkou, že idú natáčať dokrútky, ktoré sa odvysielajú počas večera. No práve tam sa každý z nich dozvedel, že v skutočnosti sa stal víťazom. Aj Zuzana.


Známa Slovenka pre FOTO s Hitlerom pod paľbou kritiky: Posledná kvapka... Vylúčili ju z prestížnej súťaže!


A nedokázala skryť dojatie. „To vážne? Ďakujem! Ja neviem, čo mám povedať. Ja som myslela, že tu natočíme len nejaké trápne videjko... Som prekvapená. To som akože naozaj vyhrala? Ježiš, ďakujem veľmi pekne, ja som úplne z toho hotová, ale ja si myslím, že aj tak táto cena patrí všetkým mojim fanúšikom na Instagrame a hlavne ľudom, ktorí ma podporujú,“ povedala Plačková.

Zuzana Plačková zostala po oznámení výhry dojatá.
Zobraziť galériu (5)
Zuzana Plačková zostala po oznámení výhry dojatá.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

„Mne je normálne teplo. Ja tomu neverím, vidím dobre? Ďakujem veľmi pekne,“ povedala prekvapená Zuzana, ktorú ste si pred siedmimi rokmi zvolili za najobľúbenejšiu postavu reality šou aj v našej ankete Telkáč roka. Do povedomia verejnosti sa totiž Plačková dostala v roku 2012 vďaka jojkárskemu Hotelu Paradise. No a svojich vtedajších 5 minút slávy sa jej, ako dnes vidno, podarilo využiť na 100%. Gratulujeme!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Keď ako mala som videla prvý krát nejaké odovzdávanie cien v telke nechapala som prečo ľudia ďakujú druhým ľuďom...🤷🏻‍♀️Neskôr keď som bola staršia som videla prvý krát odovzdávanie cien OSCAR a vždy som si hovorila že raz by som chcela si obliecť nádherne šaty mať dokonalý MakeUp vlasy a ísť si pre nejakú cenu za niečo 🤷🏻‍♀️Prvý krát som vyhrala cenu TELKÁČ ROKA asi 9/10 rokov dozadu ako najobľúbenejší účastník reality-show a odvtedy za tých 10 rokov som si prešla toľkým zlom poníženiam posmechu faloše podkopávania nôh často úsmevu cez slzy (áno aj to bolo) až som prišla sem do doby kedy je mi jedno čo si hovoria o mne ľudia je mi jedno či sa niekto smeje tomu čo robím a viete prečo ? Lebo viem že mám tak silnú základňu ÚŽASNÝCH FANÚŠIKOV ktorí má dokážu vždy podporiť rozveseliť veľmi dobre poradiť Každým rokom vďaka Vám rastiem vďaka Vám vznikla @queen.plackova a len a len vďaka Vám som vyhrala túto cenu od @socialawardslovakia A najväčším prekvapením pre mňa bolo že mám najviac hlasov nie v NO LIMITS kategórii ale celkovo zo VŠETKÝCH KATEGÓRIÍ a to je pre mňa ten najväčší hnací motor do budúcna Túto cenu budem mať síce ja doma ale TÁTO CENA PATRÍ VÁM VŠETKÝM PRETOŽE BEZ VÁS BY SOM VYHRALA TAK MAXIMÁLNE STIERACI LOS na pošte 50centov Ďakujem Ďakujem Ďakujem A snáď raz sa dočkám aj skutočného galavečera a nezrušia ho zase kvôli korone @socialawardslovakia @tvmarkizaofficial Druhú fotku venujem tým čo nechceli aby som vyhrala Foto: @peter.gaman MakeUp: @niky_rich

Príspevok, ktorý zdieľa Zuzana Strausz Plačková (@queen.plackova),

Kompletné výsledky prvého ročníka ankety Social Awards Slovakia:

BEST FITNESS & HEALTH - Lucia Mokráňová

BEST FAMILY - Kristína Tormová

BEST COMMUNITY PAGE - Zomri

BEST BEAUTY & LIFESTYLE - Lucia Lucid Sládečková

BEST TRAVEL - Gabriel Lovas (@thisisslovakia)

BEST FOOD - Adriana Poláková

CENA POROTY - Zuzana Dutková

BEST PUBLIC RESPONSIBILITY - Kristína Kövešová

NO LIMITS - Zuzana Strausz Plačková

BEST ENTERTAINMENT - František Košarišťan alias Fero Joke

Viac o téme: Zuzana PlačkováSocial Awards Slovakia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu