Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Prsaňa z jojkárskej šou: Prsia, pery, celá prerobená... Bola som sprostá!

Zuzana Žilinčíková Zobraziť galériu (3)
Zuzana Žilinčíková (Zdroj: Instagram Z.Ž., )

BRATISLAVA - Zuzanita alias Zuzana Žilinčíková sa preslávila tým, že chcela mať ešte väčšie prsia ako Zuzana Plačková. Nechala si napichať aj pery a rôzne sa vylepšovala. Po rokoch si však sype popol na hlavu.

Zuzana Žilinčíková, dnes známa z Nákupných maniačok či šou Take me out, sa živila ako príležitostná modelka, keď nás v roku 2015 informovala, že si ide dať urobiť väčšie prsia ako Zuzana Plačková. Po tom, čo si dala voperovať najprv 300 ml silikónu a neskôr 600, napokon skončila pri implantátoch s veľkosťou 950 ml. 

Prsaňa z jojkárskej šou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram Z.Ž.)

Na pokoji nenechala ani svoju tvár. Bohužiaľ, s nafúknutými perami mala problémy. „Teraz som to fakt trochu prehnala. Myslela som, že budem krásna s novými perami, nakoľko milujem plastiky, ale tentoraz sa mi všetci smejú, že mám také veľké ústa,” prezradila nám Zuzana v roku 2017 po tom, čo plastiku trpko oľutovala.

Prsaňa z jojkárskej šou:
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: archív ZŽ)
 

A najnovšie sa zdá, že ľutuje všetky vylepšenia, ktoré podstupovala vo viere, že bude krajšia. „Vybehla mi fotka z roku 2013. Žiadne zväčšenie pier, úprava obočia tetovaním, piercing v nose, botox či príčesky! Až teraz si uvedomujem, aká som bola sprostá a snažila sa vyzerať inak –lepšie. Zostaňte prirodzené, prirodzená krása je najviac, čo žena môže mať,” napísala na Instagram. Po Silvii Kucherenko a exfarmárke Kristi Dali je tak ďalšou tvárou, ktorá prehodnotila svoje kroky v honbe za krajším zovňajškom. 

 

 

Viac o téme: Zuzana Žilinčíková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu