Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kontroverzná Zuzanita z Take me out v seriáli: Farbisto opísala sexuálne scény… Hviezdi po boku Joža Vajdu!

Zuzanita Žilinčíková zahviezdi v jojkárskom seriáli Bodka. Zobraziť galériu (8)
Zuzanita Žilinčíková zahviezdi v jojkárskom seriáli Bodka. (Zdroj: Tv Joj)

BRATISLAVA - Televízia Joj minulý týždeň na svojich obrazovkách uviedla nový seriál s názvom Bodka. Ide o kriminálku, v ktorej hlavnú postavu stvárňuje hovoriaci pes. No a práve v tejto novinke v sobotu večer zahviezdi aj kontroverzná Zuzanita Žilinčíková (34) z Take me out. Rovno po boku Joža Vajdu (65)!

Zuzanita Žilinčíková sa do povedomia verejnosti dostala v roku 2017 ako jedna zo šeliem, ktoré v jojkárskej šou Take me out hľadali potenciálneho partnera. Odvtedy prsnatá blondínka na seba pravidelne pútala pozornosť na sociálnej sieti Instagram. A teraz púta opäť...

Galéria: Zuzana Zuzanita Žilinčíková

Už v sobotu večer sa totiž objaví v novom jojkárskom seriáli Bodka. A zahviezdi tam rovno po boku slovenskej hereckej hviezdy Jozefa Vajdu. Ten v novinke stvárni sám seba a ako moderátor relácie Moviestar privíta Milana Kňažka, Luciu Siposovú a... Už spomínanú Zuzanitu. 

Tmavovlasá sexica tam bude farbisto opisovať svoje sexuálne scény. „V seriáli sa objaví okolo 2 minút, išlo o jeden natáčací obraz a natáčalo sa v štúdiu, kde sa v minulosti točila aj relácia Čau Lujza. Zuzanita bola nadšená, že je opäť pred televíznymi kamerami,“ dozvedeli sme sa z televízie. No, nechajme sa prekvapiť, či sa zo Žilinčíkovej zrodí nová herecká hviezda. 

Zuzanita si zahrala po boku Jozefa Vajdu.
Zobraziť galériu (8)
Zuzanita si zahrala po boku Jozefa Vajdu.  (Zdroj: Tv Joj)

Kontroverzná Zuzanita z Take
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: Tv Joj)

Viac o téme: Zuzanita ŽilinčíkováBodka
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu