Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

TOTO by si len tak každý nenechal: Adela Vinczeová to schytala... Priamy zásah do tváre!

Adela Vinczeová Zobraziť galériu (5)
Adela Vinczeová (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Adela Vinczeová (39) je nielen ostrieľaná moderátorka, ale je aj za každú srandu. O tom svedčí aj nedávne video jej manžela Viktora (29), v ktorom jej nohy nahradili jeho ruky. A tentoraz opäť potvrdila, že má srdce na správnom mieste a rozumie srande. Schytala totiž poriadny zásah do tváre. Dobrovoľne.

A na to by sa len tak hocikto nedal nahovoriť. Adela však spoločne s Viktorom robia program deťom v detskom dennom tábore. Ako vedúci vymýšľajú rozličné hry a mnohokrát sa stávajú aj obetnými baránkami. Tak ako teraz. Adela so svokrom a švagrom sa totiž postavili pred kopu detí so šľahačkovými tortami v ruke.

Adela a Viktor Vinczeovci robia deťom radosť v dennom letnom tábore.
Zobraziť galériu (5)
Adela a Viktor Vinczeovci robia deťom radosť v dennom letnom tábore.  (Zdroj: Instagram V.V.)

A decká sa mohli vyblázniť do sýtosti. Ostrieľaná moderátorka schytala priamy zásah do tváre. Chvalabohu, že šlo len o šľahačkovú dobrotu, ktorú potom mohla pokojne aj zlízať. Záberom z tejto tortovej triafačky sa pochválil Viktor na Instagrame. „Manželka, brat, otec. Moja podarená rodinka. Aspoňže tú šľahačku ekologicky zlikvidovali tráviacim traktom,” napísal Viktor k fotke.

Po tomto zásahu však nie je hneď na prvý pohľad zrejmé, že ide o Adelu. No stačí pár sekúnd a zbadáte, že je to skutočne ona: „Trvalo mi solídnych pár sekúnd, kým som spoznala manželku,” napísala Viktorova sledovateľka. Nielen to, že sa nechala Adel ošľahačkovať deťmi, ale aj fakt, že nemala problém ich potom objať, svedčí o jej dobrom srdci. „Najlepšie na tom bolo to, že Adelka sa chcela potom s nami objímať,” napísala štrnásťročná účastníčka tábora Hanka.

Adela Vinczeová schytala priamy zásah. Je jasné, že moderátorka je za každú srandu.
Zobraziť galériu (5)
Adela Vinczeová schytala priamy zásah. Je jasné, že moderátorka je za každú srandu.  (Zdroj: Instagram V.V.)

Viac o téme: Viktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu