Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

VIDEO Viktora Vinczeho poriadne prekvapí: TO, čo robí? Maximálne nechutné, fetišisti si prídu na svoje!

Adela a Viktor Vinczeovci Zobraziť galériu (4)
Adela a Viktor Vinczeovci (Zdroj: Instagram V.V.)

BRATISLAVA - Viktor Vincze (29) na svojom instagramovom profile zdieľa zaujímavé informácie, ktoré sa týkajú ekologického života. Sem-tam si však vie urobiť zo seba aj žarty a zverejní aj fotky, či videá, na ktoré by niekto iný odvahu možno ani nenabral. Aj to posledné ľudí poriadne prekvapilo.

Viktora Vinczeho vďaka televízii Markíza sleduje čím ďalej, tým viac ľudí a rodený Galanťan to využíva na šírenie osvety ekologického života. Svojich fanúšikov zásobuje informáciami o tom, ako správne recyklovať, šetriť životné prostredie, nakupovať menej a podobne. Posledné video, ktoré zverejnil, však ide mimo tohto radu. Aj napriek popisu o upcyklovaní.

Viktor Vincze s manželkou vedia, že život netreba vždy brať až tak vážne.
Zobraziť galériu (4)
Viktor Vincze s manželkou vedia, že život netreba vždy brať až tak vážne.  (Zdroj: instagram/ viktorvincze)

Markizácky moderátor s manželkou natočili uletené video, na ktorom Viktor rozpráva a namiesto rúk mu pred tvárou gestikulujú nohy. Nohy jeho manželky. „Keď neviete, čo s použitými nohami, upcyclujte ich na ruky. Toľko dnešné ekologické posolstvo,” napísal Vincze k videu. Ľudia ostali pobavení, no takmer prišiel aj o jednu z fanúšičiek. Tej sa totiž video najprv prehralo bez zvuku a mala chuť Viktora ihneď zablokovať.

Na video mu reagovali známe tváre i jeho priaznivci. Istá Natália neopomenula ľudí, ktorí majú na nohy slabosť. „Nejeden foot-fetišista si príde na svoje,” píše k videu. „Toto je maximálne nechutné a zároveň vtipné. Spojili ste nespojiteľné,” smeje sa ďalší z fanúšikov. Nuž Viktor s Adelou vedia, že život netreba vždy brať až tak vážne.

Viktor Vincze a nohy (Zdroj: Instagram V.V.)

Viac o téme: Viktor VinczeAdela Vinczeová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu