Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

FOTO Mladý Čech chce byť bábikou Bratz: Operovať sa dáva v Bratislave... Obrie pery za 2000 eur!

Mladý Honza z Brna sa chce podobať na bábiku Bratz. Zobraziť galériu (7)
Mladý Honza z Brna sa chce podobať na bábiku Bratz. (Zdroj: Instagram O_Y)

BRNO - Naši západní susedia sa už pýšia vlastnou živou Barbie aj Kenom... A najnovšie majú už aj bábiku Bratz. Háčikom je, že ňou nie je žena, ale muž. Honza sa dáva operovať v Bratislave - len pery ho vyšli na viac ako 2000 eur!

Honza bol ešte pred tromi rokmi úplne normálnym chlapcom. V roku 2018 sa v ňom však niečo zlomilo a mladík z Brna sa rozhodol pre radikálnu zmenu. Postupne sa z neho stala žena, navyše živá verzia bábiky Bratz. A za svojou vysnívanou podobou si ide naozaj tvrdo, aj za cenu obrovskej bolesti. 

Operovať sa blondiak necháva v našom hlavnom meste. „Včera som absolvoval svoju prvú estetickú operáciu v živote, liplift na klinike v Bratislave. Veľmi precízny a skvelý doktor mi začal tvoriť pery, ktoré by som v budúcnosti chcel. A prvý zákrok zvládol na výbornú. Som nadšený,“ napísal v polovici mája na sociálnej sieti. 

FOTO Mladý Čech chce
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram O_Y)

A s invazívnymi vylepšeniami zďaleka neskončil. Pred niekoľkými dňami si nechal vylepšiť pery opäť. „Mám asi päťdesiat stehov, veľmi to bolí, ale každým dňom to bude lepšie,“ napísal na web a pridal fotku svojej pýchy krátko po zákroku, za ktorý vysolil viac ako 2000 eur. 

Obrovské pery vyzerajú naozaj desivo, navyše sú lemované červenými stehmi. Okrem týchto vylepšení si Honza necháva robiť dlhé umelé nechty, má predĺžené vlasy a lepí si extra dlhé mihalnice. Navyše, aby čo najdôvernejšie pripomínal bábiku Bratz, občas si vypcháva aj prsia. Podobu posúďte vy sami!

FOTO Mladý Čech chce
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu