Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Z preplastikovaného Kena je Barbie: 30-tisíc a... Z TOHO pohľadu sa vám dvihne žalúdok!

Roddy Alves má za sebou ďalšiu bolestivú operáciu. Zobraziť galériu (5)
Roddy Alves má za sebou ďalšiu bolestivú operáciu. (Zdroj: Instagram R.A.)

LONDÝN - Splnil si sen! Rodrigo Alves (36), známy aj ako živý Ken, je minulosťou. Do zrkadla sa dnes už pozerá dlhovlasá Roddy. Z operácií, ktoré však musela televízna hviezda najnovšie absolvovať, vám bude behať mráz po chrbte.

Začiatkom roka Rodrigo Alves vymazal zo svojej sociálnej siete všetky staré fotografie a začal nový život ako blondínka Roddy. Od svojich devätnástich rokov absolvovala desiatky operácií za viac ako pol milióna libier. Dnes už sa pýši silikónovými prsiami a implantátmi si dopomohla aj k brazílskemu pozadiu. S plastikami ale, zdá sa, ešte neskončila.

Galéria: Z Rodriga Alvesa je Roddy

Najnovšie absolvovala približne 4-hodinovú operáciu, aby jej črty pôsobili čo najženskejšie. „Dúfam, že si ma už viac nikto nepomýli s mužom. Moja tvár sa výrazne zmení, bude menšia. Vďaka tejto operácii budem mať diamantovú tvár, po akej som vždy túžila," povedala Roddy pre Daily Mail. Počas zákroku, ktorý ju vyšiel na bezmála 25-tisíc libier, čo je v prepočte 30 tisíc eur, jej lekári zbrúsili kosti okolo očí, sánku i čelo.

Roddy Alves len deň po bolestivom zákroku.
Zobraziť galériu (5)
Roddy Alves len deň po bolestivom zákroku.  (Zdroj: Instagram R.A.)

Netrvalo dlho a hviezdička sa prostredníctvom svojho Instagramu prihovorila aj svojim fanúšikom. „Nemôžem veľmi rozprávať, pretože mi odstránili ohryzok, takže mám boľavé hrdlo. Oči mám podliate a opuchnuté, nevidím takmer nič. nevidím svoju novú tvár... Ak chcem niečo prečítať na telefóne, musím ho držať poriadne vysoko.”

Takto vyzerá Roddy po poslednej operácii.
Zobraziť galériu (5)
Takto vyzerá Roddy po poslednej operácii.  (Zdroj: Instagram R.A.)

Roddy však verí, že vďaka tejto operácii bude vyzerať ako supermodelka a bolesť s tým spojená je pre ňu znesiteľná. „Môj prah bolesti na stupnici od jedna do desať je štyri, vyzerám strašne, ale bolesť je minimálna. Je to skôr nepríjemný pocit.” Roddy sa pomaličky zotavuje a už teraz sa nevie dočkať, kedy svoje nové ženské krivky predvedie na pláži.

Roddy si užíva nový život ako žena. Od kaderníčky a so šampanským v ruke sa prihovorila fanúšikom.
Zobraziť galériu (5)
Roddy si užíva nový život ako žena. Od kaderníčky a so šampanským v ruke sa prihovorila fanúšikom.  (Zdroj: Instagram R.A.)

Viac o téme: Rodrigo AlvesRoddy Alves
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu