Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Pokojné sviatky Nele Slovákovej asi nehrozia: Ďalšie obvinenie na krku... Drogy?!

Nela Slováková si ešte zďaleka nevydýchla. Zobraziť galériu (6)
Nela Slováková si ešte zďaleka nevydýchla. (Zdroj: Instagram N.S.)

BRNO - Zdá sa, že vojna medzi brnianskou podnikateľkou Nelou Slovákovou (30) a jej neprajníkmi neutícha ani po tom, ako sa blondínka ospravedlnila za nie celkom dobre zvládnutý biznis s rúškami. Obvinenia, ktoré však padli tentokrát, sú viac ako vážne.

Keď bývalá hviezdička jojkárskej relaity šou Hotel Paradise začala prostredníctvom svojho eshopu ponúkať ochranné rúška na tvár, ešte ani netušila, koľko útrap jej tento biznis prinesie. Zarábaním si na úkor pretrvávajúcej pandémie vírusu COVID-19 šliapla do hniezda svojich neprajníkov, ktorá sa odvtedy ju aj jej biznis pokúšajú všemožne zraziť na kolená.

Galéria: Nela Slováková

Na tento účel dokonca vznikla anonymná stránka, ktorá zbiera nielen negatívne recenzie na blondínkine rúška či plavky, ale denne sa pridávajú aj ďalší nespokojní zákazníci, ktorí poukazujú na Neline pochybenia. Najnovšie sa však pridali i obvinenia, že 30-ročná kráska holduje drogám. Objavila sa dokonca aj konverzácia, kde sa Slováková dohovára na ich kúpe.

Údajne falošná správa má dokazovať, že Nela Slováková kupuje užíva drogy.
Zobraziť galériu (6)
Údajne falošná správa má dokazovať, že Nela Slováková kupuje užíva drogy.  (Zdroj: Tip čitateľa)

 

I keď sa podnikateľka snaží všetky útoky na jej osobu ignorovať, spomínaná správa ju poriadne napálila. „Čo je veľa, to je príliš," rozčuľuje sa Nela nad obvinením, ktoré prekračuje všetky medze. „Týka sa to zámerného poškodzovania mojej osoby, čo bude právne riešené v nasledujúcich týždňoch, mesiacoch, možno aj rokoch," informuje verných fanúšikov, ale aj záškodníkov, prostredníctvom svojho Instagramového profilu zúfalá Nela a bráni sa, že zverejnená komunikácia je podvrh.

Zdá sa, že Nelu Slovákovú má niekto poriadne v zuboch.
Zobraziť galériu (6)
Zdá sa, že Nelu Slovákovú má niekto poriadne v zuboch.  (Zdroj: Instagram N.S.)

Aby svoje tvrdenie potvrdila, spolu so svojím partnerom Lukášom Kozákom si vytvorili falošné profily a svoju konverzáciu následne zverejnili. „Konverzácia v mojej zdieľanej fotka je vymyslená a vytvorili sme ju behom desiatich minút - rovnako ako sme si behom piatich minút založili tento fejkový profil," vysvetľuje Nela na svoju obranu.

Nela Slováková a Lukáš Kozák následne predviedli, aké jednoduché je vytvoriť falošný profil a komunikáciu.
Zobraziť galériu (6)
Nela Slováková a Lukáš Kozák následne predviedli, aké jednoduché je vytvoriť falošný profil a komunikáciu.  (Zdroj: Instagram N.S.)

Vyzerá to teda, že sa záležitosti okolo podnikania i samotnej osoby Nely Slovákovej začínajú poriadne zamotávať. Či sa nakoniec kráska skutočne obráti až na súd, ukáže čas.

Nela Slováková s partnerom, slovenským hokejistom Lukášom Kozákom.
Zobraziť galériu (6)
Nela Slováková s partnerom, slovenským hokejistom Lukášom Kozákom.  (Zdroj: Instagram L.K.)

Viac o téme: Nela Slováková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu