Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

KORONAVÍRUS straší aj vdovu po Pomejem († 54): Obrovský strach o milovaného muža!

Andrea Pomeje sa bojí o milovaného muža! Zobraziť galériu (5)
Andrea Pomeje sa bojí o milovaného muža! (Zdroj: Instagram A.P.)

PRAHA – Nie je to tak dávno, čo mala Andrea Pomeje (31) hlavu v smútku kvôli koronavírus, keď prišla o kšefty ako dídžejka. Covid-19 sa jej opäť zamotal do života, no tentoraz má obrovský strach o milovaného muža.

Tmavovláska v poslednom čase prechádza ťažkými skúškami. Pred niečo vyše rokom prehral boj s rakovinou jej manžel Jiři Pomeje († 54), s ktorým síce už nežila, no stále ju s ním spájala dcéra Anička, a jeho smrť ju zasiahla. Po jeho odchode na večný odpočinok mala nehodu na diaľnici, zdedila po ňom obrovské dlhy... Už v tomto roku u nej vypukol požiar a potom prišiel koronavírus, ktorý zmrazil jej prácu. Ako dídžejka totiž kvôli karanténe a nariadeniam vlády nemá kde a pre koho hrať.

Galéria: Andrea Pomeje

To však nie je všetko. Krásna Češka teraz kvôli pandémii prežíva obrovské chvíle strachu o milovaného muža. Andrea sa bojí o otca, ktorý je hneď v prvej línii. „Som už veľmi dlho pyšná na svojich rodičov. Na maminku za to, akým je človekom a že aj cez všetku prácu, čo má, pomáha iným. Tatka som obdivovala vždy! Myslím, že keby s nimi každý strávil čo i len jeden deň, divil by sa, s čím všetkým sa musia boriť. Keď si predstavím, koľko životov za tých 30 rokov zachránil, som na neho neskutočne pyšná. V tejto dobe sa o neho sakra bojím,“ napísala Andrea na Instagram k záberu svojho otca od hlavy po päty oblečeného v ochrannom odeve. Niet divu, že sa o neho tak bojí, keďže ako lekár je vo veľkom ohrození.

Andrea Pomeje je na svojho otca hrdá, no v danej situácii sa veľmi bojí.
Zobraziť galériu (5)
Andrea Pomeje je na svojho otca hrdá, no v danej situácii sa veľmi bojí.  (Zdroj: Instagram A.P.)

Viac o téme: KoronavírusAndrea Pomeje
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu