Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Vdova po Pomejem: Kvôli korone bez práce... Fotí sa HOLÁ!

Andrea Pomeje Zobraziť galériu (4)
Andrea Pomeje (Zdroj: Instagram A.P.)

PRAHA - Hoci sa život pomaly vracia do starých koľají, predsa len ešte koronavírus brzdí niektoré aktivity. Bez práce tak zatiaľ zostáva aj Andrea Pomeje (32), známa DJ-ka a vdova po hercovi a producentovi Jiřím Pomejem. Zatiaľ sa proti kríze evidentne rozhodla bojovať nahotou...

Andrea Pomeje bola vydatá za Jiřího Pomejeho, ktorému porodila aj dcérku. Keďže však herec a producent mal dlhé roky existenčné problémy kvôli miliónovým dlhom, obracať sa musela práve brunetka. Tá sa stala celkom populárnou DJ-kou a zarábala si aj v zahraničí. 

Galéria: Andrea Pomeje

S rozšírením koronavírusu samozrejme o prácu prišla – v Česku jej zrušili aj menšie akcie a aprílový pracovný výlet do Thajska sa tiež nekonal. Aktuálne sa však mnohé opatrenia už uvoľňujú. „Tak čo? kedy nám otvoria tie kluby? Už som to s vami riešila v rádiu a moja veštba je, že v septembri,” napísala Andrea nie príliš nadšene na Instagram minulý týždeň. 

No zdá sa, že sa zatiaľ rozhodla využiť to, ako vyzerá. Má nielen peknú tváričku, ale aj zvodné telo a práve tieto prednosti dáva teraz na obdiv. Najprv zverejnila fotografiu, kde jej intímne miesta zakrývajú len kvety – bez nejakého zvláštneho dôvodu, akoby sa len chcela udržať v povedomí. 

Andrea Pomeje
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram AP)

No už o pár dní nato prišiel ďalší nahý post, kde už ale na fotografii z vane označila isté kúpeľňové štúdio. Zdá sa teda, že aktuálne sa snaží zarobiť si vlastným telom. Zaujímavé je, že na tento záber reagoval jej priateľ Petr: „Už idem.” Kto teda zvodnú brunetku vo vani vyfotil? „Používam statív,” vysvetlila Andrea v komentároch. 

Vdova po Pomejem: Kvôli
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram AP)

Viac o téme: Andrea Pomeje
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu