Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

To vážne?! Markizácky prepadák sa vracia na obrazovky: Po troch rokoch späť, ale... Televízia ho odpratala na Doma!

Koleso šťastia Markíza pred tromi rokmi stiahla kvôli nízkej sledovanosti. Zobraziť galériu (4)
Koleso šťastia Markíza pred tromi rokmi stiahla kvôli nízkej sledovanosti. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Koleso šťastia Markíza uviedla na svoje obrazovky pred tromi rokmi v lete. Moderátorom bol spevák Lukáš Adamec (32) a jeho asistentkou Alžbeta Ferencová (27). Po pár mesiacoch však televízia musela projekt kvôli nízkym číslam stiahnuť. O to prekvapivejšie je, že ho teraz opäť vracia do vysielacej štruktúry!

Ako informuje mediaboom.sk má sa tak stať už o týždeň. Markíza má svoj prepadák vrátiť na menšiu Doma, kde si ju diváci budú môcť pozrieť od pondelka do piatka v málo atraktívnom čase medzi 14:30 - 15:00. Televízia sa však nerozhodla do neúspešnej relácie opäť vrážať peniaze... Dôvod je iný.

Koleso šťastia malo premiéru ešte v lete roku 2016. Vtedy sa projekt tešil dobrej sledovanosti, hoci na moderátorskú dvojicu sa zvalila vlna kritiky. Teda skôr na asistentku Alžbetu Ferencovú, ktorá divákov iritovala svojimi pohybmi a afektovaným správaním. 

No vtedy sa relácia ešte držala na pozícii lídra. S príchodom jesene však začala strácať svoju silu a po Novom roku to s ňou išlo už úplne dolu vodou - Markíze tvrdo prepadávala na úrovni 10 - 11%. Na konci januára ju tak expresne stiahla z vysielania a neúspech zachraňovala vytiahnutím premiér Susedských prípadov. 

To však pre modro-žltú televíziu znamenalo, že im kopu vyrobených častí zostalo neodvysielaných. Podobne to majú v Záhorskej Bystrici aj so seriálom Kameňák, z ktorého im po stiahnutí z obrazoviek zostalo ešte 8 častí. No a práve tým sa Markíza snažila nájsť svoje miesto. 

Viac o téme: Koleso šťastia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu