Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Trapas blonďavej Miss Slovensko: Preboha, to čo si porobila?!

Kristínu Krajčírovú potrápila umývačka riadu. Zobraziť galériu (5)
Kristínu Krajčírovú potrápila umývačka riadu. (Zdroj: Foto: Instagram K.K.)

BRATISLAVA - Pre bývalú miss Slovensko Kristínu Krajčírovú (26) sa, zdá sa, víkendové upratovanie zmenilo na žúr. Penovú párty si kráska zariadila priamo doma v kuchyni po nevydarenom experimente s umývačkou riadu.

Umývačka riadu je pre mnohé ženy neoceniteľným pomocníkom v domácnosti. Šetrí vodu, citlivé ručičky a v neposlednom prípade aj čas.

To však nebol prípad Kristíny Krajčírovej, ktorej sa podaril skutočne úsmevný kúsok. Namiesto tabliet do umývačky sa rozhodla trochu zaexperimentovať a použila klasický saponát na riad. Kombinácia saponátu a vody ale nebola najšťastnejšia a chemická reakcia na seba nenechala dlho čakať. Z umývačky sa v misskinej kuchyni začali valiť chumáče peny, ktoré nezastavilo ani tesnenie. Umývačka tak spôsobila blond modelke viac práce ako úžitku.

Kristína však celú situáciu zobrala s humorom a s vtipnou príhodou sa pochválila fanúšikom na svojej sociálnej sieti. „Nedávať nikdy saponát do umývačky!!! Ani trošku! Nikdy,” podelila sa o novú skúsenosť s ostatnými, ktorí by sa v budúcnosti nedajbože pohrávali s rovnakou myšlienkou.

Trapas blonďavej Miss Slovensko:
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Instagram KK)

Škoda, že sa bývalá miss nepodelila aj s obrázkami z upratovania, ktoré po tejto "penovej párty" nasledovalo. Fanúšikov a domácich experimentátorov by určite potešilo aj toto pokračovanie.

Viac o téme: Kristína Krajčírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu