Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Bývalá misska už o modelkovskú figúru nedbá: TAKTO teraz vyzerá!

Kristína Krajčírová Zobraziť galériu (10)
Kristína Krajčírová (Zdroj: Instagram K.K.)

BRATISLAVA - Ubehlo už takmer sedem rokov od momentu, kedy titul Miss Slovensko 2012 získala Kristína Krajčírová (27). Blondínka vtedy zaujala nielen krásnou tváričkou, ale aj dokonale štíhlou postavou. Dnes je však už všetko inak.

Sympatickej blondínke otvorila súťaž Miss Slovensko dvere do sveta modelingu, v ktorom sa jej darilo viac než dobre. Svojimi črtami zaujala aj návrhára, stylistu a fotografa v jednom, Lukáša Kimličku, pre ktorého sa dokonca stala akousi múzou.

Bývalá misska už o
Zobraziť galériu (10)

Dnes však, zdá sa, bývalá misska o vychudnutú modelkovskú postavu nestojí. V priebehu posledných pár mesiacov sa postupne zaoblila a nadobudla ženské tvary, ktoré s hrdosťou predviedla aj na premiére filmu Zranené srdcia.

O nejakej nadváhe ale v Kristíninom prípade nemôže byť reč. Blondínke to stále veľmi pristane a na tele bohyne neustále pracuje v posilňovni či pri iných športových aktivitách. A vyzerá to, že ani o pracovné ponuky kráska nemá núdzu.

Bývalá misska už o
Zobraziť galériu (10)
 (Zdroj: Ján Zemiar,)

Nuž, aj svet modelingu sa neustále hýbe dopredu a zdá sa, že trend úplne vychudnutých tiel už dávno nie je v kurze, čo určite poteší mnoho dám.

Viac o téme: Kristína Krajčírová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu