Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Najkrajší muž markizáckej Farmy pred pár rokmi: Jejda, TOTO je vážne on?!

Michal Gajdošech sa minulý rok stal na svetovej súťaži III. vicemistrom Supranational 2017, teda bol zvolený za 4. najkrajšieho muža planéty. Zobraziť galériu (7)
Michal Gajdošech sa minulý rok stal na svetovej súťaži III. vicemistrom Supranational 2017, teda bol zvolený za 4. najkrajšieho muža planéty. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Aktuálne Michal Gajdošech (28) ohuruje svojím vypracovaním telom na markizáckej Farme. No pred rokmi ním zaujal na svetovom finále prestížnej súťaže Mister Supranational 2017 a podarilo sa mu vybojovať nielen štvrté miesto, ale aj titul Najkrajšie telo sveta. A neuveríte, ako vyzeral, keď v modelingu začínal - ani ho nespoznáte!

Ako Michal Gajdošech sám priznal, k modelingu ho priviedla bývalá priateľka - modelka. Dal sa profesionálne nafotiť, no zábery zostali v jeho šuflíku. Až o pár rokov neskôr, keď prišiel do Prahy a  začal študovať na vysokej škole, vyskúšal šťastie a fotky rozposlal agentúram. 

V tom čase však vyzeral úplne inak, ako ho dnes diváci poznajú z obrazoviek Markízy. Jeho mladú tváričku totiž zdobil doslova neprehliadnuteľný účes. Michal mal totiž dlhšie vlasy, ktoré sú prirodzene kučeravé, na hlave mal tak hotové háro strapatých brčiek. No schválne, spoznali by ste ho takto?

Michal Gajdošech v čase, keď začínal s modelingom, mal takéto kučeravé háro.
Zobraziť galériu (7)
Michal Gajdošech v čase, keď začínal s modelingom, mal takéto kučeravé háro.  (Zdroj: archiv M.G.)

S takýmto imidžom by mnohí Michala Gajdošecha ani nespoznali.
Zobraziť galériu (7)
S takýmto imidžom by mnohí Michala Gajdošecha ani nespoznali.  (Zdroj: www.monagency.cz)

Viac o téme: Michal Gajdošech
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu