Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Kráska z markizáckej Farmy je fuč: Preboha, čo to so sebou porobila?!

Lucia Gachulincová Zobraziť galériu (6)
Lucia Gachulincová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Juj, toto jej bolo naozaj treba? Lucia Gachulincová patrila medzi najvýraznejšie tváre Farmy 8 a rozhodne sa zaraďovala aj k najkrajším farmárkam, aké kedy na statku bojovali o rozprávkovú výhru. Už koncom minulého leta si však tmavovláska nechala napichať pery a teraz... fuuu!

Zdá sa, že Lule bol prvý zákrok málo a pusa sa jej nezdala byť dostatočne napumpovaná. Pred pár dňami sa teda rozhodla, že sa nechá napichať opäť. Zábery, ktoré potom zverejnila na svojom Instagrame, doslova desia. Lucia totiž vyzerá, akoby na jej tvár zaútočil roj včiel.

Pery má oproti pôvodnému stavu naozaj obrovské a k celkovému vzhľadu nedopomohla ani skutočnosť, že bola pomerne čerstvo po zákroku. „Tu sú ešte pekne napuchnuté,“ priznala brunetka v komentári k fotografii. Pri pohľade na Lulu sa núka otázka, či podobné skrášľovacie procedúry naozaj potrebuje. Prirodzenosť bývalej farmárke totiž naozaj pristala a tvár mala doslova bezchybnú.

Lucia Gachulincová si opäť nechala zväčšiť pery.
Zobraziť galériu (6)
Lucia Gachulincová si opäť nechala zväčšiť pery.  (Zdroj: Instagram L.G.)

V porovnaní s fotkami z minulosti je naozaj vidno obrovský rozdiel.
Zobraziť galériu (6)
V porovnaní s fotkami z minulosti je naozaj vidno obrovský rozdiel.  (Zdroj: Instagram L.G.)

Snáď sa teda neodtrhla z reťaze a už čoskoro si nedá pery vyplniť opäť. Pri spomienke na niektoré z tvárí slovenského šoubiznisu už všetci vieme, že by to mohlo dopadnúť naozaj katastrofálne. Na druhej strane, ako sa hovorí, proti gustu žiaden dišputát a pokiaľ sa to páči jej samotnej, všetko je asi v poriadku.

Viac o téme: Lucia GachulincováLula
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu