Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Obdarená slovenská kráska vyrazila všetkým dych: V spoločnosti iba v podprsenke!

Romana Škamlová Zobraziť galériu (8)
Romana Škamlová (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Sexi cica, parádnica! Modelka Romana Škamlová (29) už viackrát dokázala, že má postavu ako bohyňa. Na sociálnej sieti Instagram neraz pridala pekelne sexi zábery odhaľujúce jej ženské krivky. No a tie sa najnovšie rozhodla ukázať aj v spoločnosti - pred pár dňami sa totiž objavila na slávnostnom otvorení nového baru v centre Bratislavy a... Pozrite, prišla len v podprsenke!

Romana Škamlová je nielen modelkou, ale aj úspešnou biznismankou, ktorá podniká v oblasti módy. Niet preto divu, že v spoločnosti pravidelne ohuruje svojimi dokonalými stajlingami. A svojej povesti nezostala nič dlžná ani pred pár dňami. Objavila sa totiž na slávnostnom otvorení nového baru v centre Bratislavy. 

No a všetkým vyrazila dych svojím výzorom. Kráska si na seba obliekla biele nohavice s vysokým pásom, no a tie doplnila sexi kúskom, ktorý pôsobil ako podprsenka. No hoci úsporný model podčiarkol jej bohaté ženské zbrane a odhalil vypracované bruško, nepôsobil prvoplánovo vulgárne. Práve naopak - vyzerala super. Veď pozrite sami, ako jej to pristalo!

Takýto sexi kúsok mala Romana Škamlová na sebe na otvorení nového baru v centre Bratislavy.
Zobraziť galériu (8)
Takýto sexi kúsok mala Romana Škamlová na sebe na otvorení nového baru v centre Bratislavy.  (Zdroj: MOW bar)

Viac o téme: Romana Škamlová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu