Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nahá FOTO šoubiznisovej babičky (65): Fúha, na webe úplne HORE BEZ!

Túto aktivitu robí Emma najradšej Zobraziť galériu (6)
Túto aktivitu robí Emma najradšej (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Wau! Známa slovenská moderátorka Emma Tekelyová, hoci na to vôbec nevyzerá, je už vo veku babičky - tento rok oslávila svoje 65. narodeniny. No nielenže tomu nezodpovedá jej výzor, ale ani mladícky duch. Nedávno sa totiž nechala nahovoriť na niečo, do čoho by zrejme iné ženy v jej veku nešli. Veď pozrite, je úplne hore bez!

Emma Tekelyová už roky vyráža dych svojím extrémne mladistvým výzorom. Veď hoci tento rok oslávila svoje 65. narodeniny a podľa zákonov Slovenskej republiky je už na dôchodku, nikto by to pri pohľade na ňu netipoval. Vyzerá minimálne o 10 rokov mladšie.

A dokázala to aj najnovším fotením pre charitu. Na zábere, ktorý zverejnila na sociálnej sieti Instagram, je totiž moderátorka úplne hore bez. Jediné, čo prekrýva jej nahé ženské zbrane, sú jej ruky. „V tejto horúčave donaha! No, chcelo to kus odvahy...“ napísala k fotke Tekelyová. 

Plavovlásku sme v tejto súvislosti aj oslovili, nech nám prezradí, ako sa jej fotilo a o aký projekt išlo, na naše otázky však doposiaľ neodpovedala. No ale ako sa hovorí, tu sú slová naozaj zbytočné - veď pozrite!

 

Viac o téme: Emma Tekelyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu