Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Táto FOTO rýchlo zmizla z internetu: Pozrite, čo odhalila známa Slovenka

Mária Zelinová Zobraziť galériu (3)
Mária Zelinová

BRATISLAVA - V týchto horúcich dňoch sa k vode vybrala aj modelka a moderátorka Mária Zelinová (29). Samozrejme, rozhodla sa aj spraviť si peknú snímku pre sociálne siete. Prvý záber jej však pokazil človek, s ktorým výlet absolvovala - cvakol ju totiž v úplne nevhodnej chvíli. A hoci sa blondínka spočiatku o tento záber verejne podelila, o niekoľko hodín z jej profilu zmizol.

Rozmyslela si to! Modelky najčastejšie pridávajú na sociálne siete dokonalé zábery. Občas sa však rozhodnú s fanúšikmi podeliť o fotky dokazujúce, že aj ony sú často rovnaké ako bežní ľudia. 

Mária Zelinová napríklad zverejnila záber z výletu, na ktorom poprosila svojho spoločníka či spoločníčku, aby ju odfotil/-a. Lenže dotyčný stlačil spúšť v momente, keď si blondínka naprávala plavky. Ako sama prezradila, snímka vznikla uprostred jej vety: „Počkaj, ešte sa upravím.”

Táto FOTO rýchlo zmizla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MZ)

A hoci sa podobná situácia stala mnohým a určite sa vedeli vžiť do Máriinej kože, modelka sa nakoniec rozhodla, že nedokonalú fotku predsa len svetu ukazovať nebude. Po pár hodinách totiž z jej instagramového profilu zmizla. Nahradila ju taká, na ktorej Zelinová vyzerá ako bohyňa. 

Táto FOTO rýchlo zmizla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Instagram MZ)

Viac o téme: Mária Zelinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu