Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nečakané zmeny v Markíze: Neuveríte, ktorú známu tvár zlanárili do Telerána!

Teleráno Zobraziť galériu (8)
Teleráno

BRATISLAVA – Nová posila! V týchto dňoch televízia Markíza urobila nečakané zmeny. Do obľúbenej rannej relácie Teleráno zlanárila novú známu tvár, ktorá sa divákom bude pravidelne prihovárať ako redaktorka šoubiznisu.

Reč je o modelke a bývalej moderátorke Fashion Tv Márii Zelinovej (29), ktorá sa okrem tejto práce 3 roky prihovárala aj poslucháčom z istého rádia. Tomu je však už koniec. Sexi blondínka zmenila zamestnávateľa.

 „Život je zmena a ja som vďačná, že som bola skoro 3 roky na lodi rádia BEST FM. S tým najlepším kolektívom. Veľmi rýchlo to ubehlo. Je čas sa posunúť ďalej, a preto sa veľmi teším na rádio VIVA. Ranná šou, takže sa počujeme. A keď sa nepočujeme, tak sa vidíme v Teleráne. Ranní ptáče dál doskáče,“ napísala s úsmevom Zelinová na sociálnu sieť, čím mnohých fanúšikov určite prekvapila. Ona však nie je jediná známa tvár, ktorú v poslednom období zlanárila Markíza do Telerána. Redaktorov šoubiznisu robia aj speváci Dáša Mamba Šarközyová i Thomas Puskailer, o čom sme vás informovali.

Mária Zelinová zmenila zamestnávateľa.
Zobraziť galériu (8)
Mária Zelinová zmenila zamestnávateľa.

To, že známa blondínka získala novú prácu nielen v rádiu, ale aj v televízii, nám potvrdila aj ona sama: „Od februára vysielam v rannej show od 6-tej do 10-tej v rádiu Viva a na starosti mám spravodajstvo. Súčasne sa od januára objavujem aj v Teleráne v šoubiznisovom bloku. Striedam sa s Mambou Dashou,“ povedala topkám Zelinová. V novej práci kráske držíme palce a prajeme veľa úspechov. 

Mária Zelinová je nová posila v Teleráne.
Zobraziť galériu (8)
Mária Zelinová je nová posila v Teleráne.

Viac o téme: TeleránoMária Zelinová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu