Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Známe postavičky z markizáckej reality šou: Tvoria pár... A aha, aké pikantné video spolu natočili!

Známe tváre z markizáckej reality šou Ostrov sa dali dokopy. Zobraziť galériu (6)
Známe tváre z markizáckej reality šou Ostrov sa dali dokopy. (Zdroj: pixabay.com)

BRATISLAVA - Pred dvomi rokmi televízia Markíza priniesla na svoje obrazovky novú reality šou s názvom Ostrov, v ktorej proti sebe súperili dve skupiny súťažiacich. A zdá sa, že tvrdé podmienky v divočine niektorých z nich zblížili natoľko, že v kontakte zostali aj po návrate do reality. Reč je o Anne Krištofovej (29) z kmeňa Asul a Dominikovi Turčanovi (26) z kmeňa Pula. Ako sa nám podarilo zistiť, dvojica dnes tvorí pár a... Pozrite, aké sexi video spolu natočili!

Ostrov - Anna Krištofová, Dominik Turčan

Pred kamerami boli súperi, dnes sú z nich partneri! Televízne šou núkajú súťažiacim možnosť vybojovať si rozprávkovú výhru a divákom zábavu pred televíznymi obrazovkami. No niekedy majú aj pridanú hodnotu - môžu z nich vzísť nové priateľstvá, či dokonca lásky. Toto je prípad aj Dominika Turčana a Anny Krištofovej z reality šou Ostrov. 

Ako sa nám podarilo zistiť, dvojica, ktorá v šou proti sebe stála v súperiacich tímoch, dnes tvorí pár. No paradoxne ich nespojil markizácky projekt, ale náhoda. Rok a pol po odvysielaní dobrodružného formátu sa totiž bývalí súťažiaci z Ostrova stretli v jednom z bratislavských podnikov. „Dali sme sa dokopy 18. februára tento rok, náhodne sme sa stretli v dnes už zatvorenom klube tu v Bratislave. Za pár mesiacov sme toho stihli strašne veľa,“ prezradil pre Topky.sk Dominik. 

Úprimne poznamenal, že zo stretnutia s Aničkou veľké očakávania nemal. Chcel sa vraj len pobaviť. No ako sa hovorí, srdcu nerozkážeš. „Pôvodne to mal byť len sex na jednu noc a je z toho žena môjho života,“ dodal Turčan. Ten sa živí réžiou a produkciou reklám a videí. No a jedno poriadne pikantné natočil aj so svojou sexi partnerkou. Pozrite si VIDEO vyššie!

Profil Dominika Turčana, keď súťažil v šou Ostrov.
Zobraziť galériu (6)
Profil Dominika Turčana, keď súťažil v šou Ostrov.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Profil Anny Krištofovej, keď súťažila v šou Ostrov.
Zobraziť galériu (6)
Profil Anny Krištofovej, keď súťažila v šou Ostrov.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: Ostrov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu