Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

»Sprostá« playmate z Nákupných maniačok: V telke ukázala silikónové prsia v plnej kráse!

Pri pikantnej nehode ukázala Petra Palusková celkom nahé silikónové štvorky. Zobraziť galériu (11)
Pri pikantnej nehode ukázala Petra Palusková celkom nahé silikónové štvorky. (Zdroj: foto: tv joj)

PRAHA - Vykuklo úplne všetko! Česká playmate Petra Palusková (25) aktuálne hviezdi v reality šou Robinsonov ostrov. Tam sa nedávno okrem iného postarala aj o mimoriadne šteklivý trapas. Pri bahennom súboji o imunitu jej totiž skĺzol horný diel plaviek a všetkým prítomným tak ukázala kompletne holé silikónové poprsie.

Modelka Petra Palusková patrí k tým ženám, ktoré dokážu zaujať, nech sa deje čokoľvek. Dokázala to napríklad aj uplynulý rok, keď sa objavila v Nákupných maniačkách ako jedna zo štvorice českých a slovenských playmate. Pred televíznymi kamerami sa ale neprezentovala práve v tom najlepšom svetle a jej divné správanie dokonca svojsky okomentovala aj naša najznámejšia prsatica Zuzana Plačková: „Keď som nebola vydatá, bola som sprostá ako ty!“

A hoci sa na ňu vtedy valila jedna kritika za druhou, Petru medializácia vôbec neodradila. Práve naopak, prihlásila sa hneď do ďalšieho projektu. V týchto dňoch ju môžu českí diváci sledovať v reality šou Robinsonov ostrov, v ktorej bojuje o rozprávkovú výhru ako levica. A to doslova!

V jeho najaktuálnejšej epizóde sa totiž blondínka vrhla do súboja o imunitu až natoľko intenzívne , že pri pretláčaní obrovskej gule v blate stratila vrchný diel plaviek. Playmate tak všetkým v plnej kráse ukázala bahnom zamazané silikónové štvorky, čím bezpochyby napružila mužskú predstavivosť viac ako dosť.

Kontroverzná Češka však zo šteklivej nehody príliš nadšená nebola. „Dúfam, že na to nebude pozerať mama, pretože tá ma zaškrtí, že som v televízii nahá,“ povedala na margo tohto pikantného trapasu Palusková.

Playmate Petre Paluskovej skĺzol pri súboji v bahne vrchný diel bikín. Blondínka tak všetkým ukázala úplne holé silikónové poprsie.
Zobraziť galériu (11)
Playmate Petre Paluskovej skĺzol pri súboji v bahne vrchný diel bikín. Blondínka tak všetkým ukázala úplne holé silikónové poprsie.  (Zdroj: Foto: tv nova)

Pri šteklivom trapase odhalila Petra Palusková kompletne holé silikónové štvorky.
Zobraziť galériu (11)
Pri šteklivom trapase odhalila Petra Palusková kompletne holé silikónové štvorky.  (Zdroj: Foto: tv nova)

 

Viac o téme: Petra Palusková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu