Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Karin Majtánová šokovala v Dámskom klube: V sexi bikinách a úplne bez mejkapu!

Karin Majtánová Zobraziť galériu (8)
Karin Majtánová

BRATISLAVA - Ukázala sa tak, ako ju stvoril Boh. Karin Majtánová (44) je idolom mnohých žien, ktoré sú fanúšičkami Dámskeho klubu na RTVS. Tento rok sa desiatkam z nich splnil sen. Dostali možnosť vycestovať do slnečného Turecka, kde s nimi strávila niekoľko dní plných relaxu aj zábavy. Niektoré však z moderátorky zostali poriadne prekvapené. Aha, ako sa pred nimi zvyčajne dokonale upravená brunetka ukázala!

Líčidlá aj kaderníka nechala doma a dovolenku si užila ako každá iná bežná žena. „U mňa nehrozia žiadne šminky, žiadny mejkap, žiadne nastajlované vlasy. Ja si vlasy umyjem doma pred dovolenkou a potom v posledný deň dovolenky. Čiže sme tam s kamoškami pokojne strapaté, mastné, so slanými vlasmi. Užívame si to,“ povedala nám Karin, ktorej je prirodzenosť bližšia než dokonalý stajling na obrazovkách.

Karin Majtánová sa nedávno vrátila z dovolenky v Turecku. Tú strávila v spoločnosti diváčok Dámskeho klubu.
Zobraziť galériu (8)
Karin Majtánová sa nedávno vrátila z dovolenky v Turecku. Tú strávila v spoločnosti diváčok Dámskeho klubu.  (Zdroj: Dámsky klub)

Karin si vo voľnom čase na dokonalý stajling nepotrpí a preferuje prirodzený vzhľad.
Zobraziť galériu (8)
Karin si vo voľnom čase na dokonalý stajling nepotrpí a preferuje prirodzený vzhľad.  (Zdroj: Dámsky klub)

Karin Majtánová - rozhovor (EDIT)
 „Vôbec neriešim, či vyzerám úžasne alebo nie. Veď kto sa ráno zobudí a je krásny?“ konštatovala moderátorka, ktorá v Tureckom Side neukázala len prirodzenú tvár, ale aj postavičku v bikinách. Tie na seba nahodila na pláži a aj pri príležitosti penovej párty s diváčkami Dámskeho klubu, ktorú si poriadne užila, hoci to podľa vlastných slov neočakávala.

Moderátorka sa rozhodne nemá za čo hanbiť.
Zobraziť galériu (8)
Moderátorka sa rozhodne nemá za čo hanbiť.  (Zdroj: Dámsky klub)

„Najskôr som bola zhrozená, že pre Boha živého, čo tam budeme robiť?! To ja neviem teda, ako sa tam uvoľníme. Ale na tej lodi, uprostred krásneho mora tá úžasná atmosféra tak stiahla človeka do víru zábavy a energie, že som si to užila na maximum. Tak som sa vybláznila a vyskákala, ako už dávno nie,“ povedala nám moderátorka, z ktorej by si mnohé známe tváre mohli brať príklad. Dokázala totiž, že aj celebrity sú len bežné ženy a hoci by si od neznámych fanúšičiek mohla držať odstup, spoločné večery a debaty pri vínku si užívala bez akýchkoľvek hviezdnych manierov.

Viac o téme: Karin MajtánováDámsky klub
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu