Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Toto od nej nikto nečakal: Bibiana Ondrejková išla úplne donaha!

Bibiana Ondrejková Zobraziť galériu (8)
Bibiana Ondrejková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Úplne sa odhalila! Bibiana Ondrejková (46) je verejnosti známa najmä ako herečka a moderátorka. Len málokto však vie, že táto šarmantná dáma má okrem spomínaných aktivít ešte jednu veľkú vášeň - písanie poézie, ktorá je inšpirovaná jej súkromným životom.

Už dávnejšie dokonca brunetke vyšla aj prvá básnická zbierka Len tak zľahka. „Píšem básničky, kde sa dá, zaznamenávam ich všade,“ povedala nám umelkyňa, ktorá sa len nedávno vrátila z dovolenky v Turecku. Tú absolvovala v rámci zájazdu s Dámskym klubom, kde sa okrem jeho diváčok prišli zrelaxovať aj moderátorka Karin Majtánová či spevácke duo Twiins.

Bibiana Ondrrejková Turecko
Práve počas spomínaného pobytu vyšla sympatická Bibiana s kožou na trh a verše poskladané z úlomkov svojho života predniesla aj naživo. „Sú to básničky, ktoré sú veselé, ale aj hlboké, sú o nás, o ženách, o láske, o vášni, pikantné, ale aj o bolesti, zrade, nevere nielen muža, ale aj najlepšej kamarátky,“ opísala nám svoju poéziu, ktorú v Turecku počas večerného Dámskeho klubu predčítala prítomným dámam a odhalila pred nimi tak obrovskú časť svojej duše a súkromia.

Bibiana si dovolenku s Dámskym klubom užívala aj v spoločnosti svojej maminy Marcelky.
Zobraziť galériu (8)
Bibiana si dovolenku s Dámskym klubom užívala aj v spoločnosti svojej maminy Marcelky.  (Zdroj: Dámsky klub)

Bibiana Ondrejková s maminou počas výletnej plavby loďou.
Zobraziť galériu (8)
Bibiana Ondrejková s maminou počas výletnej plavby loďou.  (Zdroj: Dámsky klub)

A keďže Bibianina odvaha nezožala obrovský úspech len pred dovolenkujúcimi ženami, ale aj ostatnými čitateľkami, herečka nám prezradila, že sa môžeme tešiť aj na druhú časť. „Niečo sme ešte odložili, ale väčšinu sme do knihy dali. Pripravujeme aj dvojku s polodrzým názvom „No a čo“ a tá ide do takých hlbších bahien duše. Tam neviem, či to je všetko celkom také, aby som to pustila von,“ navnadila nás brunetka na druhú časť svojej zbierky.

Ak vás zaujíma, ako si Bibiana užila dovolenku s dámskym klubom, ako prežívala týždenný pobyt v spoločnosti neznámych žien, či čo ju najviac v Turecku očarilo, pozrite si náš videorozhovor.

Bibiana Ondrejková a Karin Majtánová počas debaty v Dámskom klube.
Zobraziť galériu (8)
Bibiana Ondrejková a Karin Majtánová počas debaty v Dámskom klube.  (Zdroj: Dámsky klub)

Viac o téme: Bibiana Ondrejková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu