Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Karin Majtánová ukázala staršiu sestru: Wau, to je ale šupa!

Karin Majtánová Zobraziť galériu (8)
Karin Majtánová (Zdroj: Veronika Václavová/ Happy Travel)

BRATISLAVA - Aj tento rok sa v tureckom Side konal zájazd Dámskeho klubu, vďaka ktorému si "bežné ženy" môžu užiť dovolenku so známymi slovenskými celebritami. Na exotickej dovolenke nabitej pozitívnou energiou a bohatým programom opäť nemohla chýbať ani Karin Majtánová (46). Moderátorka však tento rok necestovala sama!

Dámsky klub každý rok pre ženy usporiada niekoľko vydarených akcií, kde sa spája zábava s relaxom. Okrem víkendových wellness pobytov či párty večerov je už piaty rok tradíciou aj spomínaný zájazd do Turecka. Tento rok sa partia rozrástla o ďalšiu inšpiratívnu dámu. Karin Majtánová si totiž so sebou prvýkrát priviedla aj staršiu sestru Janette.

Už na prvý pohľad sa nedalo uprieť, že obe majú niekoľko spoločných čŕt. No a rovnako ako moderátorka, aj Janette je poriadne veselá kopa, ktorej nechýba dávka temperamentu, no zároveň je i starostlivou maminou. A rovnako ako z jej o štyri roky mladšej sestry, z brunetky tiež srší sexepíl, ktorý zaiste nepomotal hlavu len prítomným turistom či domácim.

Karin Majtánová trávila dovolenku v Turecku aj so svojou sestrou Janette.
Zobraziť galériu (8)
Karin Majtánová trávila dovolenku v Turecku aj so svojou sestrou Janette.  (Zdroj: Veronika Václavová/ Happy Travel)

Janette sa na svoju sestru naozaj nápadne podobá.
Zobraziť galériu (8)
Janette sa na svoju sestru naozaj nápadne podobá.  (Zdroj: Veronika Václavová/ Happy Travel)

Jediným rozdielom je, že dámy pracujú v absolútne odlišných oblastiach. Kým Karin môžeme pravidelne vídať na televíznych obrazovkách a venuje sa aj moderovaniu rôznych eventov, čiernovláska sa vydala úplne iným smerom. Pani doktorka Čemická je úspešnou podnikateľkou a generálnou riaditeľkou kliniky prediktívnej personalizovanej medicíny.

Karin Majtánová si dovolenku v Side užívala naplno.
Zobraziť galériu (8)
Karin Majtánová si dovolenku v Side užívala naplno.  (Zdroj: Veronika Václavová/ Happy Travel)

Snáď nikomu neušlo, že sestry sú jedna pre druhú obrovskou oporou, o čom svedčí aj niekoľko historiek, s ktorými sa bez najmenšieho problému podelili aj s prítomnými dovolenkárkami. A hoci nepredviedli žiadne hviezdne maniere a úplne zapadli medzi bežné ženy, keď sa rozbláznili, veru bolo sa na čo pozerať. Tipli by ste si, že tieto dve odviazané baby majú po štyridsiatke?

Viac o téme: Karin Majtánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu