Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Kalisová odhalila svoje telo v sexi bikinách: Pozrite na ten chrumkavý zadoček i ...

Miriam Kalisová Zobraziť galériu (7)
Miriam Kalisová (Zdroj: Instagram)

BRATISLAVA – Wau, to je ale šupa! Moderátorka Miriam Kalisová (33) je bezpochyby krásna žena. A hoci ju najčastejšie vidíme v elegantných kostýmoch, najnovšie sa ukázala aj v sexi bikinách. Pozrite, aké dokonalé telo skrýva pod šatami!

To je ale telíčko! Známa markizácka moderátorka Miriam Kalisová sa pred televíznymi kamerami či v spoločnosti objavuje väčšinou v elegatných a decentných outfitoch. A hoci mamička štvorročnej dcérky Mie disponuje peknou, štíhlou postavou, na verejnosti ju veľmi neodhaľuje.

V týchto dňoch však urobila výnimku. Svojim fanúšikom ukázala svoje dokonalé telíčko. Na Instagram totiž pridala záber, ktorý odhalil, aké božské krivky skrýva pod šatami. Miriam si totižto aktuálne vychutnáva dovolenku v Turecku, a tak bez hanby ukázala svoje oblinky v sexi bikinách.

A treba povedať, že sa rozhodne nemá za čo hanbiť- má ukážkovú figúru. Pri pohľade na jej vypracované bruško, dokonalé nohy a sexi zadoček či dekolt, bude slintať nejeden muž. No je to veru hot mama... Čo poviete? Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Miriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu