Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Kalisovej exmanžel ukázal svoju pýchu: Wau, všetkým ženám vyrazil dych!

Martin Šmahel je exmanžel Miriam Kalisovej Zobraziť galériu (24)
Martin Šmahel je exmanžel Miriam Kalisovej

BEŠEŇOVÁ – Odhalil sa! V uplynulý víkend sa vo vodnom parku v Bešeňovej konala módna prehliadka Bešeňová fashion opening pri príležitosti otvorenia novej letnej sezóny. Na móle sa objavilo aj niekoľko známych tvárí. Jednou z nich bol aj bývalý manžel markizáckej moderátorky Miriam Kalisovej (33) Martin Šmahel (35), ktorý ukázal prítomným dámam aj svoju pýchu.

Termálne srdce Liptova, ktorým je bezpochyby vodný park v Bešeňovej, ponúka celoročnú dovolenku v termálnych bazénoch, ktoré majú blahodarné účinky na dýchacie a pohybové ústrojenstvo. Okrem bazénov si však milovníci kúpania cez víkend mali možnosť vychutnať aj nový saunový svet, vernisáž výstavy diel Ľubice Skusilovej s názvom Vône Liptova, ako aj exkluzívnu módnu prehliadku.

Módna prehliadka - Bešeňová
Tá sa konala pod holým nebom priamo nad termálnymi bazénmi hotela a úderom na gong ju otvorila modelka Simona Krainová. Na pódiu sa v úlohe modelov objavilo množstvo známych mužov. Medzi nimi nechýbali herci či moderátori ako Matúš Krnčok, Lukáš Dóza, Valér Ferko, Igor Rataj či Martin Šmahel.

A práve posledný menovaný ukázal bez hanby aj svoju pýchu a mnohé prítomné dámy ho doslova hltali očami. Martin totiž predviedol v plnej kráse svoju odhalenú svalnatú hruď. Dokonca bolo vidieť, že mu aj mnohí prítomní páni „takúto výbavu“ závidia. Niet sa čo čudovať, bolo sa veru na čo pozerať.

Okrem pánov sa na móle objavili aj modelky i známe dámy zo šoubiznisu ako Lucia Senášiová či Dominika Richterová, ktoré odprezentovali slovenský folklór v modernom šate. Predstavili tradičný veniec slobodných dievčat – partu, ktorá bola doplnená ornamentmi a vzormi zo slovenských dediniek, odkiaľ dobové čelenky pochádzajú. Akciou sprevádzal moderátor Rasťo Sokol a hudobné zoskupenie Cigánski diabli. Fotografie z akcie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Martin Šmahel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu