Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Šokujúci ROZCHOD v slovenskom šoubiznise: Kalisová a Pašek sú už od seba!

Dušan Pašek a Miriam Kalisová už viac netvoria pár. Zobraziť galériu (5)
Dušan Pašek a Miriam Kalisová už viac netvoria pár. (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Ďalší šoubiznisový pár sa rozišiel! Ešte pred pár dňami pôsobili Miriam Kalisová (32) a Dušan Pašek (33) ako zamilovaná dvojica, no dnes je všetkému koniec. Na sociálnej sieti Instagram zverejnil bývalý hokejista vyhlásenie, že s markizáčkou už pár viac netvoria.

Len v lete minulého roka sa prevalila informácia, že Miriam Kalisová po rozvode s Martinom Šmahelom randí s bývalým hokejistom Dušanom Pašekom. Dvojica odvtedy pôsobila celé mesiace ako čerstvo zamilovaná a blondínka pri svojom novom priateľovi doslova žiarila šťastím. 


Kalisová už nie je sama: Po rozvode zbalila mladého Pašeka!


O to väčším prekvapením je informácia, že už viac netvoria pár. Kalisová a Pašek sa rozchod rozhodli oznámiť podobne ako Rytmus a Dara Rolins - prostredníctvom spoločného vyhlásenia na sociálnej sieti Instagram. „Niekedy život prináša aj ťažšie chvíle a aj napriek krásnemu obdobiu, ktoré sme spolu s Mirkou prežili, sme zistili a pochopili, že bude lepšie, keď sa naše spoločné cesty rozídu,“ napísal k spoločnej fotke Dušan. 

„Rozchádzame sa v dobrom, zostávame naďalej kamaráti a nie je za tým žiadna tretia osoba,“ vyvrátil prípadné špekulácie a zároveň dodal, že toto je ich prvé aj posledné vyjadrenie k téme ich rozchodu. „Veríme, že budete chápaví a tolerantní, pretože to pre nás nie je jednoduché. Ďakujeme,“ zverejnil Pašek. 

 

Viac o téme: Dušan PašekMiriam Kalisová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu