Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Hrôzostrašná jazva! Bŕrr, takto zohyzdene vyzerá známy herec po náročnej operácii srdca

 Herec Jan Antonín Duchoslav Zobraziť galériu (9)
Herec Jan Antonín Duchoslav

PRAHA – Toto vám vyrazí dych! Herec Jan Antonín Duchoslav (53), známy z obľúbenej komédie Sněženky a machři, sa v týchto dňoch zotavuje po operácii srdca, ktorú podstúpil v Prahe. Náročný zákrok mu zachránil život, jeho telo je však poriadne zohyzdené. Pozrite na tú obrovskú jazvu!

Český herec a moderátor Jan Antonín Duchoslav, ktorého diváci poznajú z obľúbených komédii ako Sněženky a machři, Láska z pasáže, Rafťáci či 2Bobule, nedávno absolvoval náročný a životne dôležitý chirurgický zákrok. Celkovo šesťhodinová operácia srdcovej chlopne hercovi zachránila život. Jeho telo však „zdobí“ poriadne veľká jazva, ktorú si umelec odfotil a záber uverejnil aj na sociálnej sieti.

Našťastie však nestratil zmysel pre humor a nepeknú jazvu vtipne okomentoval: „A potom vlka zašili. Keď sa zobudil, mal veľký smäd, a tak sa odplazil k hlbokému jazierku, pretože zašité brucho plné kameňov ho silno bolelo. Ale že máme tie rozprávky celkom drsné,“ napísal pod záber zašitého hrudníka herec, ktorého čaká dlhá rekonvalescencia.

„Vyrážam na ďalšiu etapu, ktorá už bude predovšetkým o mojej viere, odvahe, tvorivosti a dôslednosti. Ďakujem za druhú šancu,“ dodal herec, ktorý si už vychutnal aj jedno zdravotné pivečko. Fotografie nájdete v našej GALÉRII»

Viac o téme: Jan Antonín Duchoslav
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu