Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Vulgarizmus v priamom prenose: Toto si Mareš mohol odpustiť!

Leoš Mareš Zobraziť galériu (5)
Leoš Mareš (Zdroj: TV MARKÍZA)

PRAHA - Moderátor Leoš Mareš (42) je známy svojím svojským prejavom. Servítku pred ústa si rozhodne nedával ani včera vo večernom prime time spoločného českého a slovenského projektu SuperStar, v ktorom si neodpustil poznámku obsahujúcu hrubý vulgarizmus. Všetko sa to navyše stalo v priamom prenose ešte pred desiatou hodinou.

Včera večer bolo odvysielané už druhé finálové kolo populárnej hudobnej súťaže SuperStar. Z ôsmich odhodlancov sa včera sen o vytúženom titule definitívne rozplynul pre Adélu Kvitovú a Bryana Gandolu, ktorí získali najmenší počet diváckych SMS hlasov.

Obrovské uznanie si naopak vyslúžila speváčka menom Karmen Pál-Baláž, ktorá sa blysla skladbou od Tiny Turner - Proud Mary. Jej vystúpenie okrem štvorice porotcov uchvátilo aj ostrieľaného moderátora Leoša Mareša, ktorý ju v závere hodnotenia pochválil vskutku nečakaným vyjadrením. „U nás sa to tak neberie, takže to môžem povedať. Hovorí sa, že si dnes za*ebala,“ vyhlásil pred kamerami svojský Leoš.

Moderátor Leoš Mareš sa pri hodnotení Karmeninho speváckeho vystúpenia nezdržal vulgarizmu.
Zobraziť galériu (5)
Moderátor Leoš Mareš sa pri hodnotení Karmeninho speváckeho vystúpenia nezdržal vulgarizmu.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Ten by mal mať ale predovšetkým na mysli aj to, že ide o projekt nielen českej televízie Nova, ale aj Markízy a hoci tento výraz v Čechách nie je až taký vulgárny, na Slovensku je to inak. Vulgarizmus navyše odznel v priamom prenose v ostro sledovanom prime time – a teda ešte pred desiatou večer. Mareš by si tak nabudúce mohol podobné výrazy radšej odpustiť...

Marešov vulgarizmus zaskočil aj porotcu Paľa Haberu, ktorý okamžite kontroloval, koľko je hodín.
Zobraziť galériu (5)
Marešov vulgarizmus zaskočil aj porotcu Paľa Haberu, ktorý okamžite kontroloval, koľko je hodín.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Viac o téme: SuperStarLeoš Mareš
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu