Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Celeste Buckingham priznala anorexiu: Drastickým chudnutím sa takmer zničila!

Celeste Buckingham Zobraziť galériu (5)
Celeste Buckingham (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Vážne problémy! Známa slovenská speváčka Celeste Buckingham (23) pôsobila vždy dojmom, že si žije svoj rozprávkový sen. V začiatkoch jej kariéry bolo však všetko celkom inak. Brunetka totiž priznala, že pre zúfalstvo z „nedokonalého“ zovňajšku a nedostatku sebavedomia trpela v minulosti anorexiou.

Speváčka Celeste Buckingham sa v našom šoubiznise zviditeľnila pred siedmimi rokmi, kedy zahviezdila v populárnej hudobnej šou SuperStar. Brunetka mala vtedy len 15 rokov, no aj napriek tomu pôsobila vždy vyspelo a sebavedomo. Jej hity valcovali viaceré hitparády a zdalo sa, že speváčka prežíva to najkrajšie obdobie svojho života. Opak bol však pravdou.

„Všetko sa to prevalilo, keď som začala profesionálne spievať. Mala som pocit, že si musím úspech a slávu zaslúžiť. No a všetci slávni ľudia sú predsa krásni a štíhli. Vtedy som veľmi schudla a začala mať problémy s anorexiou,“ priznala pre magazín Exkluziv s tým, že jej problémy s trávením trvali dva až tri roky.

Speváčka Celeste Buckigham priznala, že pred rokmi trpela anorexiou.
Zobraziť galériu (5)
Speváčka Celeste Buckigham priznala, že pred rokmi trpela anorexiou.  (Zdroj: SITA/Marko Erd)

Celeste ďalej uviedla, že najhoršie to všetko znášala práve v rokoch 2012 a 2013, kedy sa „vyhladovala“ až na „kosť a kožu“. „Keď si pozriem spätne, ako som vyzerala v klipe Run, run, run, mám z toho husiu kožu – z toho, aká som bola vychudnutá. To nebola ani modelkovská línia, ani figúra na krásnu fotku. Bolo vtedy na mne vidieť moje trápenie a zúfalstvo,“  uviedla speváčka.

Dnes si uvedomuje, že to, čo robila, nebolo správne. Už chce byť predovšetkým dobrá speváčka a nie dokonalá manekýnka. „Teraz mám také zdravé sebavedomie, možno preto majú ľudia občas pocit, že som arogantná. Ale nie je to tak,“ dodala v závere Buckingham.

Celeste Buckingham je dnes konečne so sebou spokojná. Prototyp dokonalej krásy už viac nerieši.
Zobraziť galériu (5)
Celeste Buckingham je dnes konečne so sebou spokojná. Prototyp dokonalej krásy už viac nerieši.  (Zdroj: Jan Zemiar)

Viac o téme: Celeste Buckingham
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu