Utorok19. marec 2024, meniny má Jozef, zajtra Víťazoslav

Je to potvrdené! Moderátorka Jasmina Alagič a svetoznáma star Akon sú naozaj spolu

Jasmina Alagič Zobraziť galériu (6)
Jasmina Alagič (Zdroj: Jan Zemiar)

BRATISLAVA - Slovenské a české médiá žili tento týždeň videom amerického rappera Akona, v ktorom vyhlásil, že slovenská moderátorka Jasmina Alagič je s ním. Správa sa virálne šírila sociálnymi sieťami a stala jedným z najkomentovanejších postov. Standupista Fučo z projektu Temné kecy dokonca urobil na video dokonalú paródiu.

Niektorí brali video ako senzáciu, iní tvrdili, že ide o „fake“ a zvuková stopa je dodatočne upravená. Poukazovali hlavne na dokonalo vyslovené meno Rytmusa. Nestáva sa často, aby svetová celebrita rozmerov, akou Akon je, dávala vyhlásenia takéhoto charakteru. Tí, ktorí majú čo dočinenia s marketingom, už pri vzhliadnutí videa pochopili, že to nebude len tak a pointa príde neskôr.

A prišla. Akon vo vyhlásení, že nádherná slovenská moderátorka je s ním, hovoril pravdu. Obaja sú totiž ambasádormi produktov WowFixIt. Ide o revolučnú nanotechnológiu, ktorá zvyšuje odolnosť sklenených displejov pred poškriabaním a poškodením . „Teším sa, že záujem o to, s kým vlastne som, umožnil zviditeľniť úžasný produkt, ktorý mne osobne už niekoľkokrát doslova zachránil mobil,“ s nadšením vysvetľuje Jasmina.  Akon a Jasmina Alagič sa osobne ešte nestretli, budú mať však túto možnosť už toto leto, kedy má americký spevák so senegalskými koreňmi naplánovanú cestu aj na Slovensko. Akon zatiaľ svojim fanúšikom u nás poslal pozdrav.

Moderátorka Jasmina Alagič, ktorej kariéra sa začala v roku 2015 vo FashionTV czech&slovak a dnes je súčasťou jednej z najväčších televíznych show SuperStar, sa na stretnutie s hviezdou teší. „Mala som pätnásť rokov a platonickú lásku, s ktorou to nevyšlo. Pri Akonovom hite Lonely som si liečila svoje ubolené srdce. Aj keď vzhľadom na text skladby išlo skôr o sebatrýznenie,“ hovorí so smiechom v hlase moderátorka.

Čo je WowFixIt?

Ide o unikátnu natechnológiu, ktorá displej ochráni lepšie, ako akákoľvek plastová ochranná fólia. Aplikovať sa dá takmer na každé zariadenie, chráni pred poškriabaním, poškodením nárazom či poliatím tekutinou.

Na trhu je v súčasnosti viac ako 20 tisíc rôznych typov mobilov, smarfónov i tabletov a každý mesiac pribúdajú nové. S ochrannými fóliami k týmto zariadeniam je to už horšie. Stane sa, že nesedí rozmer fólie a o životnosti ani netreba písať. Izraelskí vývojári preto prišli s univerzálnou technológiou Wowfixit, ktorá sadne akémukoľvek zariadeniu a vďaka jednoduchej aplikácii aj každému majiteľovi zariadení s displejom.

Stačí pretrieť a počkať dve minúty

Tekuté sklo Wowfixit sa dá aplikovať na akékoľvek zariadenie a zvládnu to aj menej zruční.  Postup je pritom celkom jednoduchý. Majiteľ najskôr displej zariadenia očistí handričkou napustenou alkoholom. V druhom kroku na zariadenie aplikuje Wowfixit prostredníctvom nanotechnológiou napustenej handričky, pretrie ňou celý povrch zariadenia a nechá tekuté sklo pôsobiť minimálne dve minúty. V poslednom kroku povrch preleští handričkou z mikrovlákna, ktorá je tiež súčasťou balenia. Takto nanesená vrstva tekutého skla chráni displej pred poškriabaním, rozliatím vody, či poškodením nárazom.

Antibakteriálny povrch

Vďaka použitým nanotechnológiám je tekutá ochrana celkom neviditeľná. Ženám – matkám sa zase budú páčiť antibakteriálne a antimikrobiálne vlastnosti ochrany. Tekutá vrstva zabraňuje množeniu baktérií na zariadení. Ak zvyknú púšťať deťom na smarfóne alebo tablete rozprávky, odpadá im nielen strach z poškodenia zariadenia, ale aj obava o zdravie najmenších. Wowfixit je navyše šetrný k prírode - 100 % prírodný a  neobsahuje žiadne toxické látky. Eliminuje tiež riziká spojené so škodlivým žiarením.

Viac informácií nájdete na stránke: www.wowfixit.sk

 

Viac o téme: AkonJasmina Alagič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu